2777
2789
عنوان

کارشناسی ارشد

128 بازدید | 23 پست

سلام

دوستان من یکم استرس دارم

رشتم کامپیوتربوده ارشد زدم حسابداری دانشگاه ازاد

دوره های بیرون هم گذروندم.

به نظرتون میتونم از پسش بربیام؟

میترسم خیلی سخت باشه و هیچی نتونم پاس کنم 

کسی اینجاارشدخونده؟

دقیقا مث من

منم کامپیوتر خوندم برای ارشد حسابداری نوشتم فعلا جواب دانشگاها نیومده

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

دقیقا مث منمنم کامپیوتر خوندم برای ارشد حسابداری نوشتم فعلا جواب دانشگاها نیومده

عههه خداروشکر پس من تنهانیستم 

به نظرتون برامون سخت میشه؟ اگه یوقت چیزی از درساش نفهمیمی پاس کردنش بیچاره ایم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عههه خداروشکر پس من تنهانیستم به نظرتون برامون سخت میشه؟ اگه یوقت چیزی از درساش نفهمیمی پاس کردنش بی ...

منم خیلی نگرانم هیچ پیش زمینه ای ندارم

شما هم منتظر جواب دانشگاهی؟ یا کلاسات شروع شده؟

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

شماهم آزاد نوشتی؟

بله

دقیقا مث منمنم کامپیوتر خوندم برای ارشد حسابداری نوشتم فعلا جواب دانشگاها نیومده

ولی به نظرم به سختیش می ارزه 

تااینکه یه رشته ای مثل کامپیوتربخونیم و بازارکاراش خوب نباشه 

حالا خداکنه بتونیم یکم میترسم

ولی به نظرم به سختیش می ارزه تااینکه یه رشته ای مثل کامپیوتربخونیم و بازارکاراش خوب نباشه حالا خداکن ...

دقیقا 

موفق باشی عزیزم

منم مثل شمامنتظرم شهریور جواب نهایی بیاد

چه دوره هایی رفتی؟

ارشد واقعا سنگینه دروسش، خیلی باید تلاش کنی. حتما تمام رفرنس ها رو مطالعه کن. برای پایان نامه هم از ...

خدابه داد برسه بتونم فقط پاس کنم 

دیگ به نمرات بالافکر نمیکنم