2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی این خوشگلام هستن ☺️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

چقدر شما خوبی و اون فرشته خوش سانسه که شما صاحبش بمونید برای هم 

من یکی چند ماهه آوردم اما بخاطر اضطراب شدید الان شرایطم خوب نیست یطرف اصلا دلم نمیاد واگذار کنم یطرف شرایط روحیم خیلی بده و خودم نیاز به درمان هستم 

اخی گنا دادن تو قفس🥺

نه مشکلی نیس حله عادت کردن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ممنون🙏اخی چند وقته دارینش؟

از دوماهگی الان پنج ماهشه  

کاش بعدا پیام بذارین گمتون نکنم راهنماییم کنین 

حالم گرفتست نمیدونم چه تصمیمی بهتره 

ببخشید الان نتم خوب نیست 

از دوماهگی الان پنج ماهشه کاش بعدا پیام بذارین گمتون نکنم راهنماییم کنین حالم گرفتست نمیدونم چه تصم ...

اگه واقعا نمیتونید ازش نگهداری کنید هرچه زودتر تا بیشتر وابسته نشده واگذارش کنید به کسی که شرایط نگهداریشو داره

2790
2778
2791
2779
2792