2777
2789
عنوان

یه اتفاق جالب درباره بی بی چک

9073 بازدید | 25 پست

هفته پیش بود سه بار تو زمانهای مختلف بی بی چک زدم ، پری هم تاخیر داشت . بی بی چک مدیکور بود ، هر سه تاش اون لحظه منفی بودن ، بعد گذشت دو سه ساعت و خشک شدن هاله مینداختن. گفتم وقتی هر سه هاله انداختن حتما یه خبرایی هست . ولی بازم اعتماد نکردم چون من اقدام نداشتم برای بارداری ! 

دو سه روز بعدش یه بی بی چک جدید امتحان کردم ، چون هفت هشت روز از موعدم گذشته بود ، مارک ویور ، بعد نیم ساعت هاله انداخت !!! 

دیگه شک کردم . اومدم تو نی نی سایت . 

گفتن ویور کاذب داره .

صبحش یه ویور دیگه زدم . 

همون موقع هاله انداخت . ولی کممممرنگ!

گفتم این دیگه درسته لابد ولی بازم اعتماد نکردم چون اینجا گفته بودن ویور مثبت کاذب داره .

رفتم سه تا مدیکور خریدم صبحش زدم.

در جا هاله کمرنگ ولی قابل دیدن زدن .

شوکه شدم !

شبش یکی دیگه زدم رنگش بیشتر شده بود و درجا هاله زد .

این عکس بی بی هم واسه دیروز صبحه .

فردا میرم آزمایش. 

بااینکه ناخواسته بوده اما برام دعای خیر کنید الهی خیر این دعا به خودتون برگرده

خواستم بگم اگر چند تا بی بی چک زدین بعد چند ساعت  هاله انداختن ناامید نباشین . برا من سه تاشون هاله داشت بعد چهار پنج ساعت .

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به مبارکه عزیزم،،،،ناخواسته همیشه شیرینه ،،سهی و سالم بغلش بگیری

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله
سلام عزیزم ترشح نداری؟من ۷ روزه عقب انداختم خیلی زیاد ترشح شیری بدون بو و خارش دارم جوری که یهو خیس ...

اره دارم منم همش فکر میکنم دارم میشم 

دقیقا ترشح شیری 

دوروز قبل پری هم دل درد داشتم ولی دیگه رفت به شدت هم سینه هام درد میکنه

دقیقااااااا منممممممم اینطوری بودم 

ممکنه باشی 

ناامید نباش😍

به به مبارکه عزیزم،،،،ناخواسته همیشه شیرینه ،،سهی و سالم بغلش بگیری

سابقه سقط و زایمان زودرس که بچه ام فوت شده دارم .

برام خیلی دعا کن

دقیقااااااا منممممممم اینطوری بودم ممکنه باشی ناامید نباش😍

من دوتا بارداری داشتم سر هردوتاش بعد از یک ماه بی بی و آزمایشم مثبت شد دقیقا همین علائمارو داشتم من سر هردو و الانم مطمئنم باردارم ولی مثل سری های قبلی دور تر مثبت میشه

من دوتا بارداری داشتم سر هردوتاش بعد از یک ماه بی بی و آزمایشم مثبت شد دقیقا همین علائمارو داشتم من ...

برا منم خیلییییییی دیر مثبت شد 

من ده روز مونده بود به پریودم ، سه روز لکه بینی خیلی خفیف و کم داشتم 

چه نوع مارکی بی بی چک بخرم چون سه تا تست زدم دومیش خط میندازه پخش میشه رنگش

ویتاساین اصصصصلا نخر آشغاله 

مدیکور خوبه اما اگر دیدی بعد خشک‌ شدن هاله انداخت دو تا دیگه بزن ییین اونام اینطور میشن 

روژان شنیدم خوبه 

ویور هم من راضی بودم 

وندفو هم خوبه

منم همیشه همینو میگم هیچ وقت بیبی چک الکی مثبت نمیشه برای منم سر پسرم بعد یه ربع هاله انداخت ولی بار ...

اره اگر یذره ام بتا باشه تو ادرار بعد خشک‌ شدن نشون میده 

سابقه سقط و زایمان زودرس که بچه ام فوت شده دارم .برام خیلی دعا کن

یه چیزی بگم خواهر ۱۵ سال هر دو سال سقط داشت قلبش تشکیل نمیشد ،،تا دو سال پیش ناخواسته بدونه اینکه دکتر بره باردار شد خیلی ناراحت شد گریه میکرد انقد سقط داشته جونی نداشته ،،اما همه باهاش حرف زدیم رفت همدان پیش دکتر یزدان فر تحت مراقبت بود کل ۹ ماه استراحت کرد سر کلاژ شد الان پسرش ۱ سال و سه ماهشه ،خواست خدا بود بمونه ،،برو تحت نظر متخصص باش ،دکتری که حسابی برات وقت بزاره هر جایی هم نرو بعضی دارو ها خودش باعث سقط میشه 

موفق باشی ان شاءالله به سلامتی بدنیاش بیاری ،،در پناه خدا باشی عزیزم 

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله