2777
2789
عنوان

دیه سیصد میلیونی

489 بازدید | 20 پست

پارسال شوهرم با یه موتوری تصادف کرد بیمه ماشین تموم شده بوده 

چند ماه ماشین پارکینگ موند ....

رفتن بیمارستان گفته بوده هیچی نیست سالمه ولی مرده ایقدر این دکتر اون دکتر رفت گفت مچ دستم درد می‌کنه پام درد می‌کنه سه ماه از کارش مرخصی گرفت خوابید (دفتر دار دادستان شهرستانمونه)

الان برامون ابلاغیه پرداخت دیه اومده تا ده روز هم فرصت داریم پرداخت کنیم )

چند بار هم پیش از ابلاغ رفتیم زنگ زدیم که توافق کنیم قبول نکرده 

ماهم جز به ماشین چیزی نداریم مستاجریم):

الان راهی هست که از بیمه بگیریم ؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم اگه شکستگی یا آسیب جدی و کبودی و زخم نداشت دیه نمی‌زدن دکترای پزشکی قانونی خیلی سخت گیرن حتما مشکلی داشته بنده خدا

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

وای عجب غفلتی کردین و عجب بدشانسی پیش اومده ....

بیمه که ابدا 

خودتون هم میتونید شکایت بذارید که حداقل قسط بندیش کنن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نه عزیزم اصلا بیمه قبول نمیکنه 

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

با خودش حرف بزنید مبلغ کمتر راضی بشه یا اعتراض بدین قسط بندی کنن 

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

عزیزم اگه شکستگی یا آسیب جدی و کبودی و زخم نداشت دیه نمی‌زدن دکترای پزشکی قانونی خیلی سخت گیرن حتما ...

بله درسته کبودی اینا داشته بوده ولی الان که خوب شده خدارو شکر ... ما جز یه پراید فرسوده چیزی نداریم که با اون هم مسافرکشی میکنیم مستاجریم الان اگه قسط بندی هم کنن نمی‌تونیم پرداخت کنیم ... 

اگه قسط بندی کنن ماهی چقدر حدودا میگن؟

۷۰ ۸۰ تومن و پیش باید بدین بقیه قسط بندی اونجوری نیست که از پایه قسط ببندن وگرنه حکم جلب شوهرتو میتووه بگیره زندان داره چون همین موضوع دقیقا واسه شوهر من پیش اومد نداشت بده حکم جلب شو گرفت اون یارو 

۷۰ ۸۰ تومن و پیش باید بدین بقیه قسط بندی اونجوری نیست که از پایه قسط ببندن وگرنه حکم جلب شوهرتو میتو ...

چه نامردایی هستن 

آخه چون طرفون دفتر دار دادستان گفته من از صندوق مالیات میگیرم ... . شما قسطی واسه صندوق پرداخت می‌کنید

چه نامردایی هستن آخه چون طرفون دفتر دار دادستان گفته من از صندوق مالیات میگیرم ... . شما قسطی واسه ص ...

آها اینجوری بزاتون خوبه پس شانس آوردین باز