2777
2789
فیزیک کی مثلا

سایت ها و تلگرام نظرسنجی گذاشتن، خیلیا هستن 

میتونی از اونجا هم ببینی 

مصلایی، نوکنده، یحیوی، بابایی، مرادی و... 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سایت ها و تلگرام نظرسنجی گذاشتن، خیلیا هستن میتونی از اونجا هم ببینی مصلایی، نوکنده، یحیوی، بابایی، ...

مصلایی جالب نبست میدونم 

بابایی و مرادی هم‌ میگن زیاد سطح بالا کار نمیکنن

اهان خب چی گرفتی من برای شیمی مرددم چه کتابی بگیرم

بستگی ب سطحت داره 

ولی اصولا الگو، مبتکران و خیلی سبز کتاب های خوبین

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

مصلایی جالب نبست میدونم بابایی و مرادی هم‌ میگن زیاد سطح بالا کار نمیکنن

هادیان چطوریه؟ میدونی؟ 

مبتکران زدم قبلا الگو جدیده؟ تیتانیوم؟

تست های مبتکران رو کامل زدی؟ 

چطور بود در صدات؟ با توجه به اون باید منبع بعدی رو انتخاب کنی

تست های مبتکران رو کامل زدی؟ چطور بود در صدات؟ با توجه به اون باید منبع بعدی رو انتخاب کنی

اره دهمش رو کامل زدم فکر کنم به جز فصل ۳ 

یازدهم هم اره تقریبا کامل زدم 

خوب بود 

منبع بعدی نمیدونم موج ازمون بگیرم نردبام بگیرم 

ماز... بین هادیان و مومن موندمبین میرحسینی و شجاعی هم...

قطعا هادیان 

اگر میخوای عمقی فیزیک بخونی و عاااشقش یشی میرحسینی البته که بعضیا با نحوه درس دادنش کنار نمیان

سلام. حال همه ما خوب است. ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب میگویند. با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنار زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمان

قطعا هادیان اگر میخوای عمقی فیزیک بخونی و عاااشقش یشی میرحسینی البته که بعضیا با نحوه درس دادنش کنار ...

میرحسینی حس کردم زیاد میره حاشیه مثلا من یه حلسه دیدم داشت انتگرال و … میگفت 

قطعا هادیان اگر میخوای عمقی فیزیک بخونی و عاااشقش یشی میرحسینی البته که بعضیا با نحوه درس دادنش کنار ...

عزیزم برای شیمی موج ازمون رو از همین اول به صورت ازمونی کار کنم بهتره یا نردبام بگیرم 

اره دیگه نحوه درس دادنش متفاوته هر چند که انتگرال رو واسه حرکت شناسی نیاز ضروریه 

من خودم چون به فیزیک علاقه داشتم در کنارش هر جلسه 10 دقیقه اطلاعات عمومی میگفتن خیلی لذت بردم ولی احساس میکنم با نحوه تدریس استاد میرحسینی کنار نمیاین

در کل خیلی به فرمول ها متن کتاب و اینا پایبند نیست

من که از انتخابم راضی بودم

سلام. حال همه ما خوب است. ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب میگویند. با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنار زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمان