simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 عنوان میخوام کارت خوان بگیرم 1359 بازدید | 36 پست میشه راهنمایی کنید باید کجا برم و چی بگم؟حدودی چقد باید خرج کنم؟میخوام بوفه مدرسه اجاره کنم برای اون نیاز دارم به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم 1403/04/11 | 11:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجویبندگی عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 5097 بعضی از بانکا با شرکتای مسئول فروش کارتخوان قرارداد دارن رایگان میدن یا با حداقل هزنیهقبلا بانک مهر اینطوری بودالانم بانک کشاورزی من رفته بودم مسئول فروش کارتخوان یه جا داده بودن نشسته بود خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
هـکـر_قلبها عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 376 یکی از اشناها پنج ماه پیش بود گرف 4 تومن خرج کرد فک کنم باید بری بانک اون از بانک گرفته بوذ ولی فک کنم جاهای دیگم میفروشن آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 یکی از اشناها پنج ماه پیش بود گرف 4 تومن خرج کرد فک کنم باید بری بانک اون از بانک گرفته بوذ ولی فک ... وای چهار تومن🤦🏻♀️ممنونم عزیزم به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 بعضی از بانکا با شرکتای مسئول فروش کارتخوان قرارداد دارن رایگان میدن یا با حداقل هزنیهقبلا بانک مهر ... ممنونم قشنگم یکی از دوستان گفت چهار تومن میگیرن زیاده امیدوارم کمتر گیرم بیاد به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
هـکـر_قلبها عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 376 وای چهار تومن🤦🏻♀️ممنونم عزیزم اون چهار تومن گرفته بود شوهر من دوسال پیش یه تومن حالا نمیدونم عزیزم آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 اون چهار تومن گرفته بود شوهر من دوسال پیش یه تومن حالا نمیدونم عزیزم ممنونم در هر حال عزیز دلم🫂❤️میرم پرس و جو میکنم ببینم چی میشه به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
هـکـر_قلبها عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 376 ممنونم در هر حال عزیز دلم🫂❤️میرم پرس و جو میکنم ببینم چی میشه فدات عزیزم انشالله که اوضاع بر وفق مرادت باشه ❤❤ آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 فدات عزیزم انشالله که اوضاع بر وفق مرادت باشه ❤❤ 🫂❤️ به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2562 سلام منم میخوام بوفه اجاره کنم پیش و اجاره چقد توافق کردین و اینکه کدوم هستید
کودکیهایم عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7500 بوفه که معمولا با سرایدار همون مدرسه هست ،خوب راضی شدن بهتون بدن
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4425 عزیزم محل سکونت تون کجاست؟منم اجاره کردم شما مدرسه ای که میخایم اجاره کنین چند تا دانش آموز داره؟
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2562 بوفه که معمولا با سرایدار همون مدرسه هست ،خوب راضی شدن بهتون بدن من چندتا مدرسه زنگ زدمومیگن حضوری بیا صحبت کنیم بله اجاره میدن
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2562 عزیزم محل سکونت تون کجاست؟منم اجاره کردم شما مدرسه ای که میخایم اجاره کنین چند تا دانش آموز داره؟ من سمت دهکده المپیک هستم تهرانمزنگ زدم بنگاه گفتن ما اطلاعی از مبلغ رهن اجاره نداریم شما چقد توافق کردین؟
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4425 من سمت دهکده المپیک هستم تهرانمزنگ زدم بنگاه گفتن ما اطلاعی از مبلغ رهن اجاره نداریم شما چقد توافق ک ... عزیزم بستگی به دانش آموز ومدیر اون مدرسه داره ما کلا سرایداریم تومدرسه ماهی ۲۵۰۰ با ۳۰۰تا دانش آموز تقریبا