2777
2789
عنوان

شیشه شیر اونت

574 بازدید | 19 پست

سلام خانومای عزیز. 

من بچم چهارماهشه. شیشه شیر نمیگیره. میگن که شیشه شیر اونت بخرم بچه میگیره. خواستم ببینم واقعا میگیره؟ چون قیمتش هم بالا هس نمی خوام بخرم بعد هم ببینم که این شیشه شیر هم نمیگیره.

چجوری قبلاز خرید مطمعن بشم که بچم شیشه رو میگیره. 

راهی نداره متاسفانه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه هام هردو دادم بله 

دخترم چیکو هم گرفت

اما اونت عالیه 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
راهی نداره، بچه ای که تا الان شیشه نگرفته بعیده که شیشه بگیره بچه های من نگرفتن شیشه و پستونک، به د ...

اوایل میگرفت تقریبا تا دو ماهگی. دیگه شیشه بهش ندادم یادش رفته.

قبل خرید که نمیشه. اخه چرا برای بچه تون و سلامتش دو دوتا چهارتا میکنید. خواهر سر یه تومن میخواستی حس ...

ربطی ب سلامتش نداره. همه چیزش خوبه. فقط گهگاهی  بیرون خجالت میکشم سینه هامو دربیارم گفتم شیشه بهش بدم. 

اوایل میگرفت تقریبا تا دو ماهگی. دیگه شیشه بهش ندادم یادش رفته.

بچه بزرگم شیشه می گرفت کم و بیش ۶ ماهگیش عروسی داداشم بود از شب حنابندون دیگه شیشه نگرفت عروسی کوفتم شد، دومی ام شیشه گاهی میدادم و بنا به دلایلی گاهی شیرخشک میدادم التماسش میکردم نمی‌خورد حالا ملت میترسم بچه شیرخشک بخوره شیرمادرو ول کنه مال من برعکس بود

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
اگه کسی داره اشناتون بگیر امتحان کنسر شیشش شبیه سینس ولی در هر صورت بچه ای ک شیشه نگیره اونم نخواهد ...

متاسفانه اشنایی که بچه شیر خشکی داشته باشه دسترسی ندارم