2777
2789
عنوان

رابطه فیزیکی

458 بازدید | 16 پست

کسی اینجا قبل از محرمیت رابطه فیزیکی در حد بغل بوس داشته با همون ازدواج کرده باشه خوشبخت شده باشه ؟ راسته میگن هرکی قبل ازدواج اینکارها بکنه خدا قهرش میگیره زندگیش نابود میشه ؟ من خیلی مواظب این تماس ها بودم تا اینکه عاشق شدم ولی الان میترسم خدا سوسکم کنه و زندگیم نابود بشه !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا در مورد خدا اینجوری فکر میکنی؟

خدا گفته اینکارو نکن اونم بخاطر خودت بوده حالا اینکارو کردی توبه کن و برنگرد خدا همیشه بخشنده است

و منتظر نیست ما رو عذاب کنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

من داشتم🥲ازدواج کردیم بعدش دیگ حالا داریم زندگی میکنیم نمیدونم حالا مشکلی هم پیش میاد تو همه زندگیا

نمیدونم از اونه یا نه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
با همسرت شادی ؟

اره شکر خدا... کنارش حالم خوبه اونم فکر کنم راضیه فقط منتظر نی نی هستیم به امیدخدا ان شالله زود قسمتمون بشه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
پس اینکارها تاوان نداره ؟

نمیدونم بخدا چی بگم...شایدم داشته باشه 

یعنی خدا قهرش نمیگیره ؟

ببین وقتی آدم عاشق میشه دست خودش نیست و خیلی سخت میشه جلوی خودتو بگیری 

ولی ما خیلی سعی کردیم ازدواج کنیم خانواده ها نمیزاشتن 

بعدش هم توبه کردیم خدا هم می‌دونه اگه میزاشتن روز اول ازدواج میکردیم .

شما هم ببین ازدواج میکنی یا طرف الکی داره بازیت میده

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ببین وقتی آدم عاشق میشه دست خودش نیست و خیلی سخت میشه جلوی خودتو بگیری ولی ما خیلی سعی کردیم ازدواج ...

پسرخالمه قصدش ازدواجه مطمعنم ولی اگر یک درصد نبود ممکن بعدش خدا مجازاتم کنه ؟ یا اینکه بعد ازدواج زندگیمون تلخ بشه بخاطر همین گناه؟ و بعد از یک ماه دستشو گرفتم میدونم خیلی زوده ولی اولین بار عاشق میشم