ygwan00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 57 عنوان کیت تخمک گذاری 87 بازدید | 9 پست این ماه پریود نشدم بیبی زدم منفی بود ولی دو روز ترشح دارم اگ پریود میشدم روزای تخمک گذاریم بود امروز کیتم هاله انداخت کی اقدام کنم؟ امروز ۱۵ سیکلمه سخت بود ولی شد✨️ 1403/04/11 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sوفیا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 944 باید دو تا خط پررنگ بیافته .این منفیهفعلا تخمک گذاری نیست یا رد شده یا باید هر روز تکرار کنید تا موقعی که دو تا خط بشه
ygwan00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 57 باید دو تا خط پررنگ بیافته .این منفیهفعلا تخمک گذاری نیست یا رد شده یا باید هر روز تکرار کنید تا مو ... منفی ک نیست ولی فک کردم امشب باید رابطع داشته باشم سخت بود ولی شد✨️
ygwan00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 57 باید دو تا خط پررنگ بیافته .این منفیهفعلا تخمک گذاری نیست یا رد شده یا باید هر روز تکرار کنید تا مو ... دوره هام ۳۱ روزه اس از ۱۵ ب بعد سیکلم ت برنامه زده روز دومه تخمک گذاری سخت بود ولی شد✨️
sوفیا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 944 منفی ک نیست ولی فک کردم امشب باید رابطع داشته باشم عزیزم تو بروشور خودش نوشته حتی هاله هم بیافته منفی هست باید دو تا خط پررنگ باشه
sوفیا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 944 دوره هام ۳۱ روزه اس از ۱۵ ب بعد سیکلم ت برنامه زده روز دومه تخمک گذاری به نظرم برو سونو بده دقیق تره,این برنامه ها خیلی درست نیستنمن دوره هام ۲۸روزه س دکترم گفت روز ۱۳سیکلم برم سنو
ygwan00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 57 عزیزم تو بروشور خودش نوشته حتی هاله هم بیافته منفی هست باید دو تا خط پررنگ باشه اخه نوشته حتی از خط بالا کم رنگ تر مثبته رو کارتنش خشک شد واضحتر شد سخت بود ولی شد✨️
ygwan00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 57 به نظرم برو سونو بده دقیق تره,این برنامه ها خیلی درست نیستنمن دوره هام ۲۸روزه س دکترم گفت روز ۱۳سیکل ... اخه اونقدرام عجله ندارم ک حتما الان باردار بشم ولی دوست دارمم بصم فاصله اش با بچه اول کم باشه سخت بود ولی شد✨️
sوفیا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 944 اخه نوشته حتی از خط بالا کم رنگ تر مثبته رو کارتنش خشک شد واضحتر شد اهان .نمیدونم والا اینام انگار درست نیست من هر روز زدم یه خط افتاد .دیگه میرم سونو
sوفیا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 944 اخه اونقدرام عجله ندارم ک حتما الان باردار بشم ولی دوست دارمم بصم فاصله اش با بچه اول کم باشه خوبه اینجوری بهتره حتما سنت کمه.ولی من خیلی عجله دارم...