2777
2789
عنوان

برای خودم 🥰😍عکس🤭

3390 بازدید | 29 پست

اگه حتی کوچیک ترین چیزی میتونه تورو خوشحال کنه،ازش ساده نگذر…

زندگی خیلی کوتاهه و شادی کمیاب!

از راه باشگاه که میام کلا عادتمه یچی واس خودم بخرم وارد مغازه ای شدم تازه زده بودن و‌قتی این دیدم چشمام اکلیلی شد 🤩چقد من عاشق سالیوانم و خریدمش😍😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

دستبند چه قشنگه اینجور دستبندی آنقدر دوست دارم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی خوشگلم😍😍

فداتشم مبارکه ❤️

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
مرسی عشقم😍♥️😘

قربونت برم ❤️

میشه تتوت رو ببینم😍

چقدر خوبه ک واسه خودت ارزش قائلی افرین👍🏻🙏🏻

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
میشه تتوت رو ببینم😍چقدر خوبه ک واسه خودت ارزش قائلی افرین👍🏻🙏🏻

تتوم اسم خودمه 😍

مرسی عزیزم🤭😍

تتوم اسم خودمه 😍مرسی عزیزم🤭😍

خیلییی قشنگخ

منم انقدر دوست دارم برم اما میتریم بعدا نظرم عوض بشه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
خیلییی قشنگخمنم انقدر دوست دارم برم اما میتریم بعدا نظرم عوض بشه

مرسی خوشگلم ♥️♥️

ببین چیزی بزن پشیمون نشی و کوتاه باشه من الان یکی دیگ دستم زدم یکم متنش بلنده اون پشیمون شدم ولی کمرم و بقیه جاهام زدم پشیمون نیستم 

مرسی خوشگلم ♥️♥️ببین چیزی بزن پشیمون نشی و کوتاه باشه من الان یکی دیگ دستم زدم یکم متنش بلنده اون پش ...

اره دوتا جا ک حتمن میزنم

یکی ران پا راست

یکی مهره کمر

این دست رو نمیدونم اسم بزنم یا متن

اره دوتا جا ک حتمن میزنمیکی ران پا راستیکی مهره کمراین دست رو نمیدونم اسم بزنم یا متن

اسمت بزن یا ضربان قلب بزن قشنگ تره و پشیمون اصلا نمیشی

اسمت بزن یا ضربان قلب بزن قشنگ تره و پشیمون اصلا نمیشی

اره حتما بهش فکر میکنم💋ممنون