2821
2789
عنوان

ریزش مو

92 بازدید | 9 پست

من الان۱۸سالمه موهام خیلی دارن میریزن حس میکنم اصلا یکم از جلو سرم خالی شد چیکار کنم چه شامپویی بهم پینهاد کنید این دوهفته هم نمیتونم دکتر برم چون کنکور دارم باید بشینم بخونم براش پیشنهادی برای این دوهفته برام دارین خیلی نگرانشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فعلا ویتامین دی بخورالبته دوزش مهمه

باشه داروخونه میرم به اونم میگم ببینم چی بهم میده چون از عید تا الان فشار زیادی بخاطر بی خوابی و استرس تحمل میکنم دیگه واقعا ظاهری همه طور داغون شدم فقط این موهام کم بود که الانم اومد... 

ممنونم ازتون

باشه داروخونه میرم به اونم میگم ببینم چی بهم میده چون از عید تا الان فشار زیادی بخاطر بی خوابی و است ...

من وحشتناک بود ریزش موهام

رفتم دکتر هم تیروئید داشتم و هم ویتامین دی پایین 

بود

الان خدارو شکر ریزشم قطع شده در حد همون ۱۰۰ تا روزانه ک ک طبیعی و نرماله

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
من وحشتناک بود ریزش موهامرفتم دکتر هم تیروئید داشتم و هم ویتامین دی پایین بودالان خدارو شکر ریزشم قط ...

برای من بیشتره سرمو میشورم دست میکنم داخل موهام ۴ ۵ تا میاد توی دستم یکمم نازک شدن الان من بعدش برم دکتر اینا موهام خوب میشه بنظرت ۱۸سالمه موهای رفتم برمیگرده؟

برای من بیشتره سرمو میشورم دست میکنم داخل موهام ۴ ۵ تا میاد توی دستم یکمم نازک شدن الان من بعدش برم ...

من بخاطر تیروئید دو طرف شقیقه ام خالی شد الان قشنگ

پر شده 

اره درمان میشی غصه نخور فقط سریع درمان شو

میتونی اگه وقت نداری از دکتر های اپلیکیشن اسنپ

وقت تلفنی بگیری تا ازمایش هم بنویسن تو آز همه

چی مشخص میشه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
من بخاطر تیروئید دو طرف شقیقه ام خالی شد الان قشنگپر شده اره درمان میشی غصه نخور فقط سریع درمان شومی ...

دکتر پوست و مو نمیتونم برم ولی عمومی میتونم اگه تونستم اونو امروز میرم