2777
2789
عنوان

لوازم ارایشی

1664 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان کرم پودر،پنکک،ریمل،خط چشم،پودر فیکساتور،کانسیلر،رژ لب،رژ گونه، و اون چیزی ک میزنن بالای رژ گونه رنگش روشنه! اسمش بلد نیستم

بهم معرفی کنید

پوستم خشکه و لک دارم روی گونه هام و کمی جوش!

کرم نوروا و ... بعضی چیزای دیگه رو هم امتخان کردم ولی قشنگ نمیشینن رو پوستم مخصوصا گونه هام! کرمی میخوام قشنگ بشینه روی پوستم!!و زیر چشمهامم گوده و کمی چروک و تیره اس نه زیاد

قبلا سیاه تر بود الان ی مدته کرم دور چشم کُدلی میزنم بهتر شده

مرسییییی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

ضد افتاب کدلی بی رنگ میزنم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

و ی مراقب های خاصی هم ک از پوستتون میکنید رو هم بگید ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونی که بالای گونه میزنن اسمش هایلایتره و برای بالای گونه رنگ روشن و براق خیلی قشنگه

برای کرم، پوست من چربه و نمیتونم راهنماییت کنم ولی بقیشو بگو تو چه رنج قیمتی میخای بلد باشم راهنماییت میکنم .

من کرم پودر دوسه استفاده میکنم منم پوستم خشکه عالیه راضی ام.ریمل هم بورژوا.خط چشم هیچی به پاریس معروف نمیرسه.رژلب هم دوسه مات.رژگونه استفاده نمیکنم.کانسیلرهم بورژوا.کل لوازم ارایشم یا دوسه یا بورژوا است.

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
اونی که بالای گونه میزنن اسمش هایلایتره و برای بالای گونه رنگ روشن و براق خیلی قشنگه    ب ...

تا۵۰و۶۰ تومن دوست خوبم

من کرم پودر دوسه استفاده میکنم منم پوستم خشکه عالیه راضی ام.ریمل هم بورژوا.خط چشم هیچی به پاریس معرو ...

ممنون ک راهنماییم کردین

قیمتاشونم میشه بهم بگی؟!

کانسیلر تارت پودر فیکس لورا مرسیه خط چشم تایرا ریمل ایزادورا

مرسی قیمتم میشه بهم بگی 

عزیزم شما احتمالا اصولی آرایش نمیکنی واسه همین کرم خوب رو پوستت نمیشینه، اولین چیزی که باید تو آرایش مد نظرت باشه پرایمره، یعنی زیر ساز ارایش، باعث میشه پوستت کامل صاف و یک دست و براق بشه، اونی هم که بالای گونه میزنن کانتور هست که باعث میشه صورت خیلی طبیعی تر به نظر بیاد و با توجه به رنگ پوستت باید رنگ مناسب انتخاب کنی، خلاصه مهم ترین چیزی که باید رعایت کنی اصولی آرایش کردنه، مثلا خود کرم رو اصلا نباید با دست ب صورت بزنی چون اصلا جذب نمیشه و خیلی جلوه ی بدی داره، براش ها و پدهای مخصوصی برای زدن کرم هست، اگه خواستی به این کانال @reyhan_beauty  سر بزن، منم همه ی اینا رو اونجا یاد گرفتم و کلی هم خرید کردم

@reyhan_beauty
و ی مراقب های خاصی هم ک از پوستتون میکنید رو هم بگید ممنون

عزیزم هیچی به ماسک های خونگی نمیرسه، مثلاً ماسک شیر و عسل فوق العاده اس واسه شادابی پوست، بعدشم اینکه پوست صورت رو اصلا با صابون نباید بشوری، پاک کننده های مخصوص خودش رو داره مثل تونر یا ژل، پوستی که مادرزادی خوبه هم اگه مراقبت نشه داغون میشه.

@reyhan_beauty