2777
2789
عنوان

لوازم ارایشی

53 بازدید | 1 پست

سلام

دوستان کرم پودر،پنکک،ریمل،خط چشم،پودر فیکساتور،کانسیلر،رژ لب،رژ گونه، و اون چیزی ک میزنن بالای رژ گونه رنگش روشنه! اسمش بلد نیستم

بهم معرفی کنید

پوستم خشکه و لک دارم روی گونه هام و کمی جوش!

کرم نوروا و ... بعضی چیزای دیگه رو هم امتخان کردم ولی قشنگ نمیشینن رو پوستم مخصوصا گونه هام! کرمی میخوام قشنگ بشینه روی پوستم!!و زیر چشمهامم گوده و کمی چروک و تیره اس نه زیاد

قبلا سیاه تر بود الان ی مدته کرم دور چشم کُدلی میزنم بهتر شده

مرسییییی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

عزیزم شما احتمالا اصولی آرایش نمیکنی واسه همین کرم خوب رو پوستت نمیشینه، اولین چیزی که باید تو آرایش مد نظرت باشه پرایمره، یعنی زیر ساز ارایش، باعث میشه پوستت کامل صاف و یک دست و براق بشه، اونی هم که بالای گونه میزنن کانتور هست که باعث میشه صورت خیلی طبیعی تر به نظر بیاد و با توجه به رنگ پوستت باید رنگ مناسب انتخاب کنی، خلاصه مهم ترین چیزی که باید رعایت کنی اصولی آرایش کردنه، مثلا خود کرم رو اصلا نباید با دست ب صورت بزنی چون اصلا جذب نمیشه و خیلی جلوه ی بدی داره، براش ها و پدهای مخصوصی برای زدن کرم هست، اگه خواستی به این کانال @reyhan_beauty  سر بزن، منم همه ی اینا رو اونجا یاد گرفتم و کلی هم خرید کردم.

@reyhan_beauty