2789
عنوان

مشکل خواب

94 بازدید | 13 پست

خیلی خوااابم میاد ولی خوابم نمی‌بره 

راه حلی ب ذهنتون نمیرسه؟

««کاربر خانم»» / ای کاش دخترامون یاد بگیرن تا وقتی که با یه پسر سر سفره عقد ننشستن جدیش نگیرن

وای گفتن منم لایک کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشماتو ببند خوابت میبره🫤😂

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

منم همینجوری ام به خاطر اینه که به این سایت معتاد شدیم

نه فک نکنم این دلیلش باشه 

««کاربر خانم»» / ای کاش دخترامون یاد بگیرن تا وقتی که با یه پسر سر سفره عقد ننشستن جدیش نگیرن

چشماتو ببند خوابت میبره🫤😂

از ۱ تا الان ک نزدیک چهاره دارم همین کارو میکنم ولی نمیشه

نه ذهنم مشغوله میگم احتمالاً برای اون خوابن نمیره

آره اینم هست