2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوابم نمیبره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اعصابم خورده پول جمع کردیم خونه بخریم  ی خونه پیدا کردیم ب پولمون میخورد متطقشم عالی بود ولی58متر بود دودل بودم گفتم  یکم بیشتر بگردیم متراژ بالاتر پیدا میکنیم یا نه امروز شوهرم رف قولنامه ش کنه گف ی نفر اومده حرفشو بزنه اک‌نشد خبر میدم شب زنگ زدیم یارو گف فعلا نشده ولی باز فردا خبر میدم هعی حیف شد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
دارو خوردم کلیه دردم شروع شد باز و باید تحمل کرد🤭انگار ک ن انگار درد دارم انقدر داشتم عادی شده برام

ببین شوهر من دیروز تا شب تو خونه راه رفت براش تو ی لیوان آب چهار قاشق غذا خوری آبلیمو ریختم تا خورد ی ربع بعدش آروم شد اینکارو کم دعام میکنی

اعصابم خورده پول جمع کردیم خونه بخریم ی خونه پیدا کردیم ب پولمون میخورد متطقشم عالی بود ولی58متر بو ...

عزیزم خوشحال باش همین که پولی و هدفی دارید امیدوار کننده ست..

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
عزیزم خوشحال باش همین که پولی و هدفی دارید امیدوار کننده ست..

ب سختی جمع کردیم طلا فروختیم ماشینم برا فروش گذاشتیم 1ساله ازدواج کردم ولی گفتم از مستأجری دربیایم هرجا میریم منطقه خوب با پولمون نمی‌دم برا همون غصه هوردم