2777
2789

داشتم باهاش دردودل میکردم و میگفتم مادرشوهرم خیلی اذیتم میکنه اخه چند ساله از دستش عذااااب میکشم و هر بار مادرم میگه صبور باش و بلاخره اونم مادره …میگم عزت نفسم نابووود شده خیلی این زن ازارم داده بازم میگه صبور باش بدون اینکه ازم حمایت کنه از ترس..همینقد بگم که‌به من میگه فکر میکنی کی هستی و من دست رو هر دختری میذاشتم ن نمیووردن و فکر میکنی دختر کی هستی چی هستی..امشب با صدای بلند برای اولین بار گفتم هیچکدومتون درکم نمیکنین گفتم میرم یه جا که هیچکس منو نشناسه..مادرم گفت دلت میخواد بچه ی عزیزی داری گفتم به درک دارم دیوونه میشم حتی تو هم منو نمیفهمی من کیو دارم باهاش حرف بزنم دارم میترکم داره دستام میلرزه باز میگه صبور باش..بچم کوچیکه یه نگاه با ناراحتی به من کرد مامانم زد زیر گریه که تو شهر غریب بچه بزرگ کردم تک و‌تنها سی سال زحمت کشیدم بعد بچم میگه میرم جایی که ردمو‌پیدا‌نکنین…من بچه ام دو هفته ای سی یو بستری بود چقدررر مادرشوهرم سرزنشم کرد چقد ازار دیدم بازم مامانم گفت بلاخره مادره به دل نگیر و از ترس به هم خوردن زندگیم جیکش درنیومد..بعدم گفت میخوای سکته کنم از دستت..اینقدرررر عذاب وجدان گرفتم یه لحظه به خودم اومدم گفتم وای من کیم دارم چیکار میکنم…روانم به هم ریخته…بچه امو‌ خدابرگردوند ولی مادرم هنوز حقو به مادرشوهرم میده و‌میگه برو بیا و بلاخره مادره…ازش کلی‌عذرخواهی‌کردم ولی باز از ذهنم نمیره رفتم براش هدیه گرفتم باز شرمنده اش شدم دلش بدجوری شکست😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم مادرتون چقدر زن خوبیه مادرا به اندازه کافی دردسر و عذاب دارن با دردودل کردن غمشون بیشت ...

کسیو ندارم…زندگیم افتاد تو دهن مردم همش میگفتن خوشبختن وضعشون خوبه دوتا خونه رو‌کردن سه تا دوتا ماشینو کردن سه تا ..الانم بچه دار شدن خوشبحالشون شد..چهارتا دوست داشتم اونم ظاهرا دوستن…خودشون بهم میگن خوشبحالت چقدر شوهرت به فکرته چقد سورپرایزت میکنه…داغون شدم یهو

کسیو ندارم…زندگیم افتاد تو دهن مردم همش میگفتن خوشبختن وضعشون خوبه دوتا خونه رو‌کردن سه تا دوتا ماشی ...

دقیقا سرزبون  مردم افتادن خرابه ولی بعضیا میبینی نزدیکاشون میندازن سر زبون خلق از سر بدذاتی