2777
2789
یه سی سی برای بار اول خیلی کمه، یک و نیم سی سی بزن ک حداقل یکم برجسته شه، بعد واسه تمدیدش شیش هفت ...

یعنی کلا سه سی‌سی بزنم خوب میشه؟! نمیخام معلوم بشه فقط میخام لاغری صورتم دیده نشه ینی اون یه سی سی کافی نیست براش؟!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یعنی کلا سه سی‌سی بزنم خوب میشه؟! نمیخام معلوم بشه فقط میخام لاغری صورتم دیده نشه ینی اون یه سی سی ک ...

چون دفعه اولته نصفش جذب میشه،  شاید تا یک هفته ورم داشته باشه و تپل بشه ولی بعدش انگار هیچی نزدی

باید حتما در مورد این که برای تزریق فیلر گونه چند سی سی نیاز داری با پزشک مشورت کنی دکتر ارونقی با توجه به نیاز صورتت مقداری که نیاز باشه تزریق میکنن و نتیجه هم خیلی طبیعیه حتما به ایشون مراجعه کن

من صورتم متوسطه یک سی سی به هر طرف زدم

بستگی داره خودگونت چقدر برجسته باشه

به نظرم حتما قبلش مشاوره بگیر

کلا هم تو کارای زیبایی به نظر من هرچی کم کم تزریق کنی بهتره چون فوقش وقتی کم بزنی میتونی اضافش کنی ولی زیاد باشه هم مصنوعی میشه هم باید انزیم بزنی همش میره پولت حروم میشه

من پیش دکتر محمد امید انجام دادم خیلی راضیم

با انصاف بودن و فقط در حدی که لازم بود برام تزریق کردن

خودماولش فکر میکردم بیشتر میخوام ولی برام نزدن گفتن صورتت غیرطبیعی میشه