2789
عنوان

بچه هام

140 بازدید | 14 پست

خوب غذا میخورن و لاغرن اکثرا کسایی که میبینن میگن ضعیفن و من آتیش میگیرم میگم ژنتیکی شبیه خانواده شوهرم لاغرن ولی حرص میخورم نمی‌دونم چه واکنشی نشون بدم 

آتیش میگیرم چیه!

در دهن مردمه دیگه، بازه

هربار میخوای بابت حرفاشون آتیش بگیری

یاد بگیر به حرف دیگران اهمیت ندی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دور از جون بچه های تپل مپلی 

بگو مگه می‌خوام گوسفند پروار کنم که نگران لاغری شون باشم ؟ خداروشکر که سالمن

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
ناراحتم میشم بخدا

تا خواستی ناراحت بشب خداروشکر کن بابت سلامتیشون

منم بچه هام لاغرن کسی بگه میگم ب خودم رفتن والسلام

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
نوه های خودش بیش از حد چاقن

بعضیا هم فکر میکنن چاق بودن نشانه سلامتی یا لارج بودن خانواده ست ! 

درخور خودش یه جوابی بده که دیگه تکرار نکنه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

لاغری خوبه سالمی چاقی همش مریضیه برا خرف مردم بچتو بدبخت نکن یه اشنا داریم دخترش خیلی چاقه شنیدم وقتی ب دنیا اومده خیلی لاغر بوده همه گفتن چقد لاغره مادرشم برا خرف مردم گفتن بزور غذا داده بهش چنان بهش غذا داده بود سیب زمینی اینا معدشو گشاد کرده الانم دختره ۲۰سالشه ولی چاقو بد