2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این بی بی چک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 55 پست

منم دو ماه پیش همینجوری شد بعد ۲۰ روز پری شدم ولی این ماه خداروشکر دوتا پررنگ شد 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

چقدر چشم انتظاری سخته 

من همش توهم‌بارداری دارم بعدش میبینم نه این ماه هم خبری نیست کلی دلم میشکنه 

کسی هست مثل من باشه؟

دور  و بر و خانواده همش میگن نه بابا میشه و فلان 

اما من که میدونم اگه بشه هم خیلی سخته خیلیییییی

ای که دستت میرسد کاری بکن...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه سریع افتاد مثبتهبرا من یعداز یک ربع افتاد به زور دیده میشدشما دوست داری باردار نباشیمن چندماهه م ...

من خودم چند سال پیش ،پنج سال منتظر بودم خیلی سختی کشیدم تا پسرمون باردار شدم ولی الان اصلا شرایطش رو ندارم ،شما هم ناراحت نباش به وقتش میده من آنقدر گریه هااااا کردم 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
منم دو ماه پیش همینجوری شد بعد ۲۰ روز پری شدم ولی این ماه خداروشکر دوتا پررنگ شد

مبارکت باشه عزیزم انشالا سلامت و شاد بیاد بغلت

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
چقدر چشم انتظاری سخته من همش توهم‌بارداری دارم بعدش میبینم نه این ماه هم خبری نیست کلی دلم میشکنه کس ...

اره خوده من!پنج سال طول کشید تا پسرمون باردار شدم!دیگه داشتم میرفتم واسه ای وی اف !که همون ماه خیلیییی کمرنگ هاله افتاد و باردار بودم

مبارکت باشه عزیزم انشالا سلامت و شاد بیاد بغلت

ممنونم گلم از دعای خوبت اتفاقا خیلی به دعاهای خوبتون محتاجم انشاءالله حاجت دلت رو خدا براورده کنه و همیشه سالم باشی خودت و خانواده ات 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
چقدر چشم انتظاری سخته من همش توهم‌بارداری دارم بعدش میبینم نه این ماه هم خبری نیست کلی دلم میشکنه کس ...

منم همینم عزیزم

دخترم تو پنج ساله

به هیچکس بجز چندتا از دوستام نگفتم که باردار نمیشم

از فامیل و دوست و آشنا هرکی بهم میرسه میگه خجالت نمیکشی برا دخترت خواهربرادر نمیاری

از دل آدم خبر ندارن که، به مادرمم نگفتم حتی، میگم لنده خدارو نگران کنم که چی

هرماه منتظرم و هیچی

اونوقت بعضی ها میبینی یه بار از دستشون درمیره حامله میشن

حکمتهای خداست دیگه

من فقط دلم برا دخترم میسوزه سنم هم داره میاره بالا خیلی میترسم

اره خوده من!پنج سال طول کشید تا پسرمون باردار شدم!دیگه داشتم میرفتم واسه ای وی اف !که همون ماه خیلیی ...

الهی 

خیلی سخته چشم انتظاری 

ولی من‌راضی به آی وی اف از خودم و شوهرم هم بودم اما برا ما چاره ای نیست 

منم همینم عزیزمدخترم تو پنج سالهبه هیچکس بجز چندتا از دوستام نگفتم که باردار نمیشماز فامیل و دوست و ...

خدا دخترتونو براتون نگه داره 

کاش مال منم میشد همون فقط یکی میشد قدرشو بدون داشته تو آرزوی خیلیاس

منم همینم عزیزمدخترم تو پنج سالهبه هیچکس بجز چندتا از دوستام نگفتم که باردار نمیشماز فامیل و دوست و ...

به حرف مردم که باشه خیلی حرفا میگن 

هیچکس نمیدونه مشکل ما از شوهرمه 

هرکی میرسه بهم میگه تو یه دکتر خوب پیدا کن برو

دیگه نمیدونن من همه راه ها رو رفتم‌من‌دیگه آخر خطم😔

خدا دخترتونو براتون نگه داره کاش مال منم میشد همون فقط یکی میشد قدرشو بدون داشته تو آرزوی خیلیاس

ممنونم عزیزم، ان شاءالله خدا زوده زود دو سه تا بهت بده، خودم هر روز برات مخصوص دعا میکنم البته اگه لایق باشم،

ولی واقعا یه دونه بچه خیلی ظلمه ، بچم هی میگه مامان من آبجی میخوام دلم براش آتیش میگیره

باز خوبه شما یدونه بچه دارین و راحت میتونین بگین یدونه برامون بسته تا وقتی دوباره باردار بشین

ما چی که تو حسرت یدونه هستیم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
الهی خیلی سخته چشم انتظاری ولی من‌راضی به آی وی اف از خودم و شوهرم هم بودم اما برا ما چاره ای نیست

چه مشکلی داره؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ممنونم عزیزم، ان شاءالله خدا زوده زود دو سه تا بهت بده، خودم هر روز برات مخصوص دعا میکنم البته اگه ل ...

فداتشم عزیزم خیلی ممنون🥺❤️

انشالله زوده زود دامنت سبز بشه نگران نباشه اگه باردار شدی بعدشم میشی نگران نباش 

قربون خدا برم نمیدونم چه حکمتی تو کارشه مادرشوهر من یک ماه بعد از عروسیمون حامله بود رفت سقط کرد اینم از من که تو انتظار یه بچم ....