2777
2789
عنوان

داستان مشکوک دختر هم واحدیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 18225 بازدید | 137 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا من سبیل هامم مناسبتی میزنم🥲🫂

واییی :)))))😂😂😂😂

شاید باورت نشه ولی انقد الان سرم شلوغه که پشمای دست و پامو مناسبتی میزنم😂😂😂😂

ینی الان اگه پاچه شلوارمو بکشم بالا همه چی تا یه وجب بالا تر از مچ پام خوبه اما....😂😂😂

شماره شوهرت رو از کجا اورده ، دخترها اینقدر بی حیا نیستن ، داستان تخیلی تعریف نکن

😐😐تخیلی چی با یه بچه و سی سال سن بیام تخمی تخیلی بگم مگه۱۴سالمه

در ضمن از تلگرام تو گروه ساختمون رفته پی وی شوهرم شمام خجالت بکش

هرچه دادم به اوحلالش باد
به هیچ وجه نباید نه زن غریبه رو توی خونه راه داد نه مرد...رفت و امد فقط در چهارچوب خانواده درجه یک خ ...

دقیقا فامیلمون همینشکلی مرد رفت با دوست خانوادگیشون دوست شد دست اخر۲۰۰میلیون بجا مهریه ب زنش داد و طلاق با یه پسر هشت ساله الانم زنرو گرفته ی دخترشش سالم اورده

هرچه دادم به اوحلالش باد
دقیقا فامیلمون همینشکلی مرد رفت با دوست خانوادگیشون دوست شد دست اخر۲۰۰میلیون بجا مهریه ب زنش داد و ط ...

یکی از دوستام دقیقا درگیر چنین موردی شده...دوست همسرش خونه اینا رفت و امد زیاد داشت...چند وقته دست از سر دوستم برنمیداره...مدام زنگ و پیام و ابراز احساس و...حالا خودش نامزد داره...دختر بیچاره رو‌ توی عقد نگه داشته نمیره سر زندگی بعد گیر داده به دوستم...دیگه دوستم بیچاره خطش رو سوزوند...به شوهرشم گفته هزینه های زندگی سرسام اوره دیگه دلم نمیخواد کسی رو دعوت کنی خونه...خلاصه یه جوری جمعش کرده که پسره دیگه سمت خونه اینا افتابی نشه.

قاشق نشسته
من خیلی رودربایسیم‌بخدا همشم الان خودمو سرزنش میکنم ک‌چرا اصلا راس دادم اینا جادوگرن بخدا ی دعای چیز ...

نگران نباش جلسه اول اینکارو نمیتونسه بکنه اون فقط قصدش رخنه کردن تو خونتون داشته فکرشم نمی‌کرده اینجوری پیش بره اما اگه بعدها می‌آمد خونتون رفت و آمد امکانش داشت دیگه حتی به هیچ احدی ناسی اعتماد نکن من بالای سی سال سن دارم کلی جاها سره کار رفتم ی چیزایی دیدمو شنیدم اصلا حتی به کسی ک به قیافه اش نمیاد یا ظاهرشم خوبه یا ادای آدم خوبارو درمیاره اعتماد نکن چون انقده دورو برم دیدم شاخ در آوردم 

نمیدونم بهش گفتم گفت تو زیاد تو فکر میری گفتم باز مریضیش عود میکنه اختلال اضطراب و وسواس فکر دارم دا ...

آخی بنده خدا مراعات حال شمارو کرده وگرنه اون عددی نبوده براش

یه همسایه هم ما داریم همین سن و سال هست ....همش با شورتک و تاپ دم در هست از صب صدای سیستم از خونشون ...

ما هم یکی داریم ی روز زنگ زدم ۱۱۰ واقعا حتی نمازمو با آهنگ ایشون می‌خوندم نه ساعت خواب داشت شبو نصف شب هم براش مهم نبود بدش ی روزی از پنجره بهم گفت من آهنگ خیلی دوست دارم زیادش میکنم منم گفتم منم آهنگ دوست دارم ولی صداش یکی رو اذیت کنه فوش و لعنت میفرستن خوشم نمیاد از اون روز انگاری یکم مراعات می‌کنه یکم صداش پایین تر آورده خونمم دوستام بیان آهنگ نهایت ی نیم ساعت اونم ن صدای زیاد و سیستم ولی این ساعت ها بود با هفت تا کوچه اونورتر