2777
2789
عنوان

کارما

70 بازدید | 6 پست

بچه ها کارما حقیقت داره ... لطفا به کسی بدی نکنید 

با زبونتون کسی رو آزار ندید ، به زندکی کسی لطمه نزنید...

سعی کنید تو این ماجرا ازدواج و طلاق درست انتخاب کنید خوب فکر کنید  ...الکی به زندگی کسی خدای نکرده لطمه وارد نکنید ...بدجور تاوان داره 

تو ماجرا های مختلف فقط طرفدار فامیل  و آشنا خودتون نباشید طرفدار حق باشید بچه ها همه چیز و همه کس کارما پس میدن مراقب و مواظب خودتون باشید.. اگه حس میکنید ممکنه کسی رو اذیت بکنید ادامه ندید و کار درست رو انجام بدید  فقط بدونید کارما حقیقت داره

حقیقت نداره ۴۳ سالمه و فهمیدم هر چی ظالم تر خوشتر

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زندگی ظالما خبر نداری...هیچ کس رنج هاش رو بروز نمیده هیچ کس

اتفاقا خیلی رابطه نزدیک دارم باهاشون خیییلللییی نزدیک رو هوا چیزی نمیگم تجربه دارم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اتفاقا خیلی رابطه نزدیک دارم باهاشون خیییلللییی نزدیک رو هوا چیزی نمیگم تجربه دارم

تجربه من اینه که وجود  داره 

شاید بعد سالها ... شاید پانزده سال گذشته 

ولی وجود داره دقیقا همون بدی ک میکنی سرت میاد  تجربه من اینه

تجربه من اینه که وجود داره شاید بعد سالها ... شاید پانزده سال گذشته ولی وجود داره دقیقا همون بدی ک ...

تجربه شما بوده و خداروشکر که باعث شده به آرامش برسید که کارمایی هم هست و از ته دل واستون خوشحال شدم چون واقعا سخته .....کاش واسه منم بود... من بعد۳۶ سال که از اتفاق تلخ تو زندگیم گذشت و با چشم دیدم که اون آدم چقدر پیشرفت کرده خوشبخته و موفقه دیگه باورامو از دست دادم......