2777
2789
عنوان

گاوم زایید😩😩😩

321 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها در جریان امضا و تایپیک هام هستین که من کرم‌های ترکیبی میفروشم ....الان گوشیم رو چک کردم یکی از مشتریا پی ام داده که....

خدایا شکرت

پی امش تو همین پست اول جا نمیشد؟:/

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو از جایی تهیه نمیکنم

خواهرم میسازه میده من بفروشم به کس دیگه هم نمیده

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
از اون سمجای روزگاره...بگه کارت نباشه شمارشو بده خودم راضیش میکنم چی

شماره خواهرت و بده واقعا

بهش بگو بگه نه عزیزم همکاری نمیکنم