2777
2789
عنوان

عشق سابق

108 بازدید | 10 پست

من با یکی بودم که منطقی باهام تموم کرد از طرف اون بود ۱۴ سال اختلاف سنی داشتیم اون ۳۸ سالش بود من ۲۵ سالم بود.کلا چهارماه باهم بودیم و خواستگار هم اومده بود.سر ماه چهارم باهام سرد شد و به نتیجه رسیده بود ک به درد هم نمیخوریم میگف اذیت میشی با من..سنی نداری کلی موقعیت جلو روت هست و.....ولی من معتقدم آدم اگه یکیو بخواد نمیتونه ازش بگذره و حدود دوماهی میشه تموم کردیم هیچ خبری ازش نشد و کنارم گذاشت من دوسش داشتم گاهی یادش میفتم ...فقط گاهی.... به نظرتون برمیگرده روزی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن بش فکر نکنی این اختلاف سن بعدا مشکل ساز میشد

اره سعی میکنم خودمو با این چیزا قانع کنم ولی دوسش داشتم دلتنگش میشم...نمیتونم هضم کنم چطور تونسته دوماه ازم بی خبر بمونه انقد زاخت 

اره سعی میکنم خودمو با این چیزا قانع کنم ولی دوسش داشتم دلتنگش میشم...نمیتونم هضم کنم چطور تونسته دو ...

براش سوگواری کن 

ازش بت نساز 

بذا ذهنت با واقعیت رو ب رو شه 

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
کاش میشد..دلتنگش میشم میگم چه راحت منو کنار گذاشت رفت پی زندگیش

فقط ۴ ماه با هم بودینا بیخیال اون به درد تو نمیخورد سنش بالاست دنیاتون متفاوته 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
براش سوگواری کن ازش بت نساز بذا ذهنت با واقعیت رو ب رو شه

سوگواری هامو کردم ماه پیش...الان ماه دوم هست ک جدا شدم ازش میدونی فقط نمیتونم هضم کنم چون خیلی ادعای عشق داشت با خودم میگم چه راحت رفت پی زندگیش برا اون سخت نشد برا من سخت شد 

سوگواری هامو کردم ماه پیش...الان ماه دوم هست ک جدا شدم ازش میدونی فقط نمیتونم هضم کنم چون خیلی ادعای ...

مردا همینن 💔

حرفشون و قلبشون یکی نیس

میان تو زندگی تمام روح و احساس دخترو تسخیر میکنن بعد با نامردی یجوری میرن انگار اصلا وجود نداشتن 

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
مردا همینن 💔 حرفشون و قلبشون یکی نیس میان تو زندگی تمام روح و احساس دخترو تسخیر میکنن بعد با نامردی ...

به نظرت یه روز برمیگرده ؟ یا چون منطقی تموم کردیم رفت پی زندگیش نه ؟