2777
2789
عنوان

ترس از خیانت

177 بازدید | 14 پست

میخوام ازدواج کنم و خیلیا گفتن ک مردا همیشه خیانت میکنن میترسم خیلی زیاد فک کن همه چیتو بدی واسش بجنگی باهاش با همه بعد یهو بفهمی داره خیانت میکنه حتی فکرش منو میکشه ازینور میگم با اینکه دوسش داری زیاد وابسته نشو اهمیت ندی همیشه راحتی کسی که ادم باشه نمیکنه نباشه ک هیچی اگ بکنه من دیگ راه برگشتی که ندارم پس باید همیشه بی اهمیت باشم ینی خر کنم خودمو😅

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

چجوری باهم آشنا شدین؟

چقد بهش اعتماد داری؟

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا از الان فکر میکنی راه برگشتی نداری؟

با این خانوادم نمیشه ک بعدش خودم دوس ندارم ک برگردم میخوام دیگ طرف هررجوری بود اهمیت ندم خودم تو حال خودم باشم فقط 

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

با این خانوادم نمیشه ک بعدش خودم دوس ندارم ک برگردم میخوام دیگ طرف هررجوری بود اهمیت ندم خودم تو حال ...

خب چرا؟چون دوسش داری و نمیتونی دوری کنی یا بخاطر شرایط مطلقه بودن خدایی نکرده

خب چرا؟چون دوسش داری و نمیتونی دوری کنی یا بخاطر شرایط مطلقه بودن خدایی نکرده

مطلقه بودن دیگ و اینک میخوام به خودم بقبولونم ک همه همینن اونی ک میگ دوس دارم واست میمیرم خیانتو بازم میکنه مردا اینجورینااا کلا دیگ واسم مهم نیس اصن چون بخوام خیلی جدی بگیرم همش حساس باشم هم اون اذیت میشه هم خودم 

اوکی تا اینجاشو من میتونم بپذیرمولی اگه ازت رابطع بخاد چیکار میکنیمیتونی؟

دیگ اون موقع شوهرم مبشه اره دیگ😅