سلام چند هفته پیش رفتم دکتر واسه تست پاپ اسمیر خیلی موقع تست اذیت شدم و درد گرفت تا چند دقیقه نمیتونستم از درد بلند شم( قبلاً که تست میدادم اصلا اینجوری نمیشدم) آخه دکتر گفت مجبورم از انتهای رحم نمونه بگیرم ،از اون روز تا حالا دیگه پریود نشدم الان دو هفته هست عقب انداختم،میشه یه وقت آسیب زده باشه و دلیل پریود نشدنم این باشه؟؟؟ باردار هم نیستم
برا چی تست دادی از نظر هورمونی اینا اوکی هستی تنبلی که نداری
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
به خاطر عفونت،سه چهار ماه پیش دو بار رفتم سونو همه چی اوکی بود
از همون عفونت ممکنه دلیل پری نشدن باشه دودعنبرنسا برا عفونت خوبه
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
یعنی معاینه دردناک دلیلش نیست همش استرس دارم نکنه آسیبی بهم زده؟
فکر نمیکنم