2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم‌ زد

3065 بازدید | 80 پست

من چند روزه بخاطر گرفتگی کمرم افتادم یعنی زمین گیر شدم و نمیتونم درست و درمون راه برم کارامو انجام بدم 

چند روز پیش سر اینکه پسرم لج میکرد و حرفامو گوش نمی‌داد ی دونه زدم رو پشتش گفتم چرا کتاب تو با قیچی خورد میکنی طوریه که وقتی پدرش خونه نیست خیلی باهمدیگه خوبیم من و بچم ولی وقتی پدرش هست لجمو درمیاره و اگه بهش چیزی بگم ناراحت بشه گریه میکنه تا باباش منو دعوا کنه سر همین شوهرم کلی با لگد زد تو کمرم جایی که گرفته بود ! چون بش گفتم ماساژ بده قبلش میدونستم کجاست از عمد چندتا زد تو همون نقطه 

الان چهار روزه خونوادش زنگ میزنن و منو سرزنش میکنن و محاکمه میشم....‌

تروخدا بیایید دارم روانی میشم این وسط از سرشب سرگیجه بدی گرفتم میگم چیزیم نشه! 

طلاق بگیر بچه رو بزار همون خونواده شوهرت بزرگ کنن حالیش شه 🙄

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

خونوادش براچی زنگ میزنن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

طلاق بگیر بچه رو بزار همون خونواده شوهرت بزرگ کنن حالیش شه 🙄

چرا برا همهههه چی نسخه طلاق میپیچین؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
چرا برا همهههه چی نسخه طلاق میپیچین؟

واسه تو اینطور شد بمون کتک بخور

ریپ نزن نظرمو گفتم چون میتونستم و سایت برای نظر دادنه تو موافق نیستی همونطور که گفتم بمون کتک بخور از یه مشت نر☺

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

فعلا برو دکتر عکس بگیر کمرت درست بشه

بعدا حساب شوهرتو میرسی

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
ببخشید از پسرت خوشم نیومد،البته مادرشی میدونم عاشقشی ولی از این رفتارش حق داری بسیااااار ناراحت بشی

سلام عزیزم دیشبم تاپیکم بودی حالت خوبه بخدا من مادرم دیشب با اون وضعیتم تا صبح بالا سر بچم بودم نمیدونم چرا اینقدر بدبخت شدم که حق ندارم بش بگم تو !!! دوسش دارم دعواشم میکنم باهاشم بازی میکنم ولی .....بدبختم

چه کنم؟! چجوری ؟

فردا صبح با اسنپ برو دکتر اول معاینه کنه عکس بده

بزار خوب بشی 

سلامتیت مهم تره

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
واسه تو اینطور شد بمون کتک بخورریپ نزن نظرمو گفتم چون میتونستم و سایت برای نظر دادنه تو موافق نیستی ...

یدونه سوال  ساده پرسیدم چرا انقد فشاری شدی؟

فردا صبح با اسنپ برو دکتر اول معاینه کنه عکس بدهبزار خوب بشی سلامتیت مهم تره

خب ام ار ای چند ماه پیش دارم بیرون زدگی دیسک دارم از قبل الان میگن خب همون بودی از اول یعنی دیسک داشتی