nothingggggg مدیر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 336 عنوان فرزانگان | مشاهده متن کامل بحث + 2951 بازدید | 17 پست نظرتون درمورد مدرسش چیه؟ خیلیا میگن بچه هاشون سیگارین و کلا مدرسه خوبی نیست . دلم با مدرسش نیست ولی اگر رفتین و خوب بوده بگین لطفا 1403/04/10 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nothingggggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 336 من فرزانگان بودمبد و خوب همه جا هستامااا حداقل اکثر بچه های این مدرسه درکنارش درس میخوننو سر ۲۵ صدم ... گفتم بالاتر منظورم فرزانگانه تیزهوشان نیست ، فرزانگانی که توی یوسفیان ، سهروردیه. اونو میگم
yasrb عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1004 به نظرم ربط داره ، من خودم بچه تر که بودم تو مدرسه ادمو از خیلی چیزا اگاه میکردن که خب مناسب سن یه ب ... همکلاسیای دبیرستان منم رکیک ترین حرفارو میزدن و هرروز بعد مدرسه با پسرا بیرون بودن اتفاقا من باهاشون سلام علیکم میکردم داخل مدرسه هم حرف میزدیم باهم ولی من مثل اونا شدم؟ نه
nothingggggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 336 همکلاسیای دبیرستان منم رکیک ترین حرفارو میزدن و هرروز بعد مدرسه با پسرا بیرون بودن اتفاقا من باهاشون ... نمیدونم ، شایدم حق با شماست