2777
2789
نذر نمکشیرنون پنیر سبزیولی عزیزم تاپیکاتو خواندم.هیچ چیزی به زور از خدا نخواه.شاید مصلحتت همین باشهم ...

عزیزم نذر نمک انجام دادم شنیدم گفتن شیر باید ۷ روز محرم نذزشو انجام بدی 🥺

نذر نمکشیرنون پنیر سبزیولی عزیزم تاپیکاتو خواندم.هیچ چیزی به زور از خدا نخواه.شاید مصلحتت همین باشهم ...

بله راست میگی گلم ولی من ۹ ساله ک دوسش دارم بابام واقعا الکی لج کرده خیلی دلگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یباریه اشنایی کلی قرض وبدهی داشتن نتونست برا بچهاش لباس تابستونی بخره برا دوتا پسرش لباس تابستونی ...

اینو مثال گفتم که بدونی نذری که همیشه نباید خوردنی باشه دل یه بچه رو شاد کنی یه دنیا ارزشداره من نذرمو اینجوری دادم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بله راست میگی گلم ولی من ۹ ساله ک دوسش دارم بابام واقعا الکی لج کرده خیلی دلگیرم

عزیزم پدر بلاخره بزرگ تر از شماست 

شمارو بزرگ کرده.صددرصد یچیزایی می‌دونه که شما نمی‌دونید❤️

عزیزم پدر بلاخره بزرگ تر از شماست شمارو بزرگ کرده.صددرصد یچیزایی می‌دونه که شما نمی‌دونید❤️

بله راست میگی ولی بخدا من بابامو میشناسم لج کرده فهیمده باهم رابطه داشتیم لج کرده 😔خوب نمیشه ک بخاطره اینکه بابام لج کرده من ازش دست بکشم

تا ۱۵۰ یا ۲۰۰🥺از این بیشتر نمیتونم

میتونی نون پنیر سبزی رو لقمه کنی پخش کنی

دو بسته پنیر پگاه بگیری یکی دو کیلو سبزی خوردن ۳۰ ۴۰ تا هم نون 

ما پارسال اش رشته نذری داشتیم کنارشم همسرم نون پنیر سبزی خرید برا بیزون پخش کنیم بیتشر از ۶۰تا شد ۳۰۰تومن حالا فککنم خیلی بیشتر از ۶۰ تا شد 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
میتونی نون پنیر سبزی رو لقمه کنی پخش کنیدو بسته پنیر پگاه بگیری یکی دو کیلو سبزی خوردن ۳۰ ۴۰ تا هم ن ...

تمام سعیمو میکنم ک بتونم تو خونه لقمه نون پنیر سبزی درست کنم امیدوارم ک بدون اینکه مامانم بفهمه درستش کنم و پخشش کنم

تمام سعیمو میکنم ک بتونم تو خونه لقمه نون پنیر سبزی درست کنم امیدوارم ک بدون اینکه مامانم بفهمه درست ...

خدا قبول کنه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟