2777
2789

هزینه چثد مدنظرته

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

میگن نذر شیر خوبه منم تو شرایط توام ولی انگاری فک کنم شب هفتم محرم باید بدی  نذر شیر و باز تحقیق کن.

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یباریه اشنایی کلی قرض وبدهی داشتن نتونست برا بچهاش لباس تابستونی بخره برا دوتا پسرش لباس تابستونی بیرونی خریدم حتی از مال بچهای خودم شیک تر وگرونتر حسم قابل وصف نبود من بیشتر از بچها ذوق داشتم اون شخصی که لباسهارو به اسم خودش براشون برده بود گفت پوشیدن فقط تو خونشون دویدن وجیغ زدن از خوشحالی🥺🥺🥺🥺

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

میگن نذر شیر خوبه منم تو شرایط توام ولی انگاری فک کنم شب هفتم محرم باید بدی نذر شیر و باز تحقیق کن.

بله منم شنیدم گفتن شب ۷ باید بدی فقط شب هفتم محرم دقیق کیه🥺عزیزم تو ارزوت چیه رسیدن به عشقته اره؟؟؟؟

تا ۱۵۰ یا ۲۰۰🥺از این بیشتر نمیتونم

نذر نمک

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بله منم شنیدم گفتن شب ۷ باید بدی فقط شب هفتم محرم دقیق کیه🥺عزیزم تو ارزوت چیه رسیدن به عشقته اره؟؟؟ ...

اره عزيزم منم رسیدن

من یباریه اشنایی کلی قرض وبدهی داشتن نتونست برا بچهاش لباس تابستونی بخره برا دوتا پسرش لباس تابستونی ...

ای جان عزیزم چقدر دل بزرگی داری الهی هرچی ک میخوای خدا بهت بده التماس دعا

من یباریه اشنایی کلی قرض وبدهی داشتن نتونست برا بچهاش لباس تابستونی بخره برا دوتا پسرش لباس تابستونی ...

مشکلت حل شد عزیزم با نذرت؟

بله منم شنیدم گفتن شب ۷ باید بدی فقط شب هفتم محرم دقیق کیه🥺عزیزم تو ارزوت چیه رسیدن به عشقته اره؟؟؟ ...

نذر نمک

شیر

نون پنیر سبزی

ولی عزیزم تاپیکاتو خواندم.هیچ چیزی به زور از خدا نخواه.شاید مصلحتت همین باشه

منم سن شما بودم همینطور بودم الان بهش فکر میکنم میگم الهی هزار مرتبه شکرت که نشد