2777
2789

بعد اگه نرم دنبالش غر غر میکنه داد میزنه تلویزیونو خاموش کن 

چرا خونه کثیفه اگه بازم نرم دیونه بازی در میاره برم دنبالش خودشو لوس میکنه میاد غذا میخوره درست ومهربون میشه 🤕🤕

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره بعضیا اینطورین گشنه باشن عصبی میشن دستشون نیست اصلا سعی کنی غذارو تا وقتی میاد آماده کنید بعضی م ...

قبلنا اینطوری نبود از سرکار میومد ۱ساعت دیرتر غذا میاوردم خودم زود غذا میخوردم وراستش یکم شیکمو ام مثل خودم شده 

الان غذا نخوره دعوا داره 

قبلنا اینطوری نبود از سرکار میومد ۱ساعت دیرتر غذا میاوردم خودم زود غذا میخوردم وراستش یکم شیکمو ام م ...

ببین تا جایی که من میدونم آقایون مثلا بیرون خونه به خاطر کارو شرایط اقتصادی اینا اعصابشون خورد باشه میان خونه چون اعصابشون ضعیف شده به هر چیزه کوچیکی واکنش نشون میدن دعوا میکنن شما مهربونی کن باهاش حرف بزن دلیلشو بپرس 

شوهر که هیچی من خودمم همینم

البته قهر نمیکنم کسی بیاد نازمو بکشه ولی گشنم که میشه کلا یه آدم دیگه میشم 

بی اعصاب و بداخلاق و بهونه گیر،اصلا نمیشه باهام حرف زد

بعد از غذا دوباره به تنظیمات کارخانه برمی‌گردم🤭🥴😅

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                 دو بوسه یکی نیستند،.                                                             نگاه ِقبلی مثل ِنگاه بعدی نیست...!         همون cheshm0asali000@🤍🙋🏻‍♀️ (کاربری دوم)
قبلنا اینطوری نبود از سرکار میومد ۱ساعت دیرتر غذا میاوردم خودم زود غذا میخوردم وراستش یکم شیکمو ام م ...

خسته است

من درک میکنم چون خودمم اینطوری میشم

اگر یه ذره دیرتر غذا بخورم سر درد شدید میگیرم

چه بانمکه🤣🤣🤣🤣🤣مثل پسر بچه ها میمونه

من اگر جان باشم هم از راه میاد بلند میگم پسر کوچولوی زود دست و صورتشو بشوره لباس عوض کنه بدوعهه بیاد ک شامش سرد نشه جیگر قد درازشو بگردم بدوووو مامان جون🤣🤣🤣🤣

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩