im__hadiseh0 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 1919 عنوان جوش دردناک 64 بازدید | 3 پست خانوما ببخشید عذرخواهی میکنم اینو میپرسم🙏🏻. من روی با.. نم جوش سفت و درناک زده علتش چیه و چطور درمانش کنم؟ - اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛ 1403/04/10 | 22:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17584 جوش بدن بیشتر بخاطر مشکلات هورمونی تغذیه ی نامناسب خصوصا قند و چربی و تمیزی یا چرب بودن پوست هست صابون ضد جوش گلمر برای جوش بدن واقعا عالیه مصرف گرمیجات و قند و چربی رو هم محدود کنید شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
im__hadiseh0 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 1919 جوش بدن بیشتر بخاطر مشکلات هورمونی تغذیه ی نامناسب خصوصا قند و چربی و تمیزی یا چرب بودن پوست هست صاب ... بله مچکرم❤🙏🏻 - اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛
moon،lady عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5387 منم همینجور شدم ب شدت میشورمش ولی از بین نمیره من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏