2777
2789
عنوان

دخترم ساعت ها اینجا میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 48 پست

وای منم بچه بودم مثل گربه خودمو میچپوندم تو سوراخ و جاهای تنگ خیلی حس خوبی میده الانم که بزرگم دوست دارم تختم کنار دیوار باشه 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس دنج بودن شخصی بودن ....عیب نداره کهاز خدات باشه بی سروصدا بازی کنهندیدی بچه هل با بالشت و چادر ...

اره بچم مظلومه غر غر میکنه بیا بازی کن منم نمیتونم دائم بازی کنم وقتی میبینه نمیرم میره تنها بازی میکنه

یکم تخت و از دیوار فاصله بده جاش بزرگتر شه عیب نداره دخترای منم خونه مادر جون ک میرن با پشتی خونه میسازن کووووچیک و همونجا ساعت ها میشینن میخابن من خودمم تو بچگی اینطور بودم حس امنیت داره

ای خدااا چه بامزه😍

یه بار پسرم خیلی کوچیک  بود رفتم سرویس بهداشتی اومدم دیدم نیست هرچی گشتم و صداش زدم پیداش نکردم بالکنم داشتیمم داشتم سکته میکردم که یهو چشمم خورد به فاصله ی تختش و دیوار که به خاطر ستون افتاده بود اونجا برای خودش نشسته بود صداشم درنمیومد

خدا حفظش کنه، تشکی پتویی چیزی بنداز زیرش، نشینه رو موکت 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

نگران بودم حالا که میگید طبیعیه حتما همین کارو میکنم

ای جانم، خیلی طبیعیه

بچه های من عاشق جعبه بودن، هر وسیله ای می خریدیم، بخصوص اگه بزرگ بود تا ماهها و وقتی پاره بشه توش بازی می کردن، 

2790
2778
2791
2779
2792