2777
2789
عنوان

جـــاری😯😕

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 48 پست
یه بارم مادرشوهرم اینا خونمون بودن  با جاری مادرشوهرم همیشه به من میگه دخترم صدام کرد کارم داشت ...

دوستم رفتار جاریت بد بوده ولی خدایی به نظر منم فرق گذاشتن آدمو اذیت میکنه خوب اگه شما بودی به جاریت میگفت دخترم ب شما نمیگفت ناراحت نمیشدی؟؟؟

❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤
سالمه جاریت 😐😐😐😐😐😐

فکر نکنم خیلی براش ناراحتم بخدا دلم براش می سوزه خیلی وقتا  ولی خوشحالم که دوره ازم چون هرچی این آدما  دور باشم بهتره ازشون کمتر آسیب میبینیم

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری که مهم نیس 

پدرشوهرماددرشوهرت خوب باشن خوش بحالته

بعدشم اینکه همش بهت حسودی میکنه خوشحالی داره ینی فک میکنه توازش بهتری

بی خیال باش

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

من نباید این تایپیکو میزدم چون شما که ندیدینش ن رفتاراشو ن کردارشو...بایه متن چندخطی که نمیشه توضیح داد.من میدونم ک اون خانوم چی تو دلشه شماکه نمیشناسینش پس لطفا همه تقصیرا رو سرمن خالی نکنین..منم اصلا ب حال اون غصه نمیخورم چون ازهمه نظر مابهترازاوناییم...برامم اصلا مهم نیست زندگی مردم مخصوصا جاری بمن ربطی نداره..لطفا دیگه اظهار نظر نکنید💔💔💔💔😞

فکر نکنم خیلی براش ناراحتم بخدا دلم براش می سوزه خیلی وقتا  ولی خوشحالم که دوره ازم چون هرچی ای ...

اون دوستمون درست میگه😑

مادرشوهرت فرق گذاشته چرا خب😔

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
دوستم رفتار جاریت بد بوده ولی خدایی به نظر منم فرق گذاشتن آدمو اذیت میکنه خوب اگه شما بودی به جاریت ...

من خواستم بگم .. گفتم الان دوستان میگند باز این ساز مخالف اومد ..

بزرگترها هم مقصرند تو ی این اختلاف ها

.....be brave , even if you are not,pretend to be
دوستم رفتار جاریت بد بوده ولی خدایی به نظر منم فرق گذاشتن آدمو اذیت میکنه خوب اگه شما بودی به جاریت ...

نه بخدا من توجه ندارم به این چیزا ولی فرق نمی زارن اگه من جای مادرشوهرم بودم نگاهم بهش نمی کردم مادرشوهرم خیلی مظلوم و خانومه یه بار دعوا شده بود با شوهرش مادرشوهرموکتک زده بود و فحاشی کرده بود اونم ناموسی بااین حال بازم خیلی هواشو دارن و به شوهرش میگه ببین زنت چی میگه باهاش دعوا نکن و...

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
من خواستم بگم .. گفتم الان دوستان میگند باز این ساز مخالف اومد .. بزرگترها هم مقصرند تو ی این اختلا ...

آخه من میگم آدم خودشم جای طرف مقابل بزاره من شخصا اگه مادرشوهرم مدام به جاریم محبت کنه به من توجه نکنه خوب بهم برمیخوره دیگه به نظرم هرکسی هم باشه ناراحت میشه 

واي ماهم تو گروهشون هستيم ميخام به يه بهونه اي لفت بدم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
نه بخدا من توجه ندارم به این چیزا ولی فرق نمی زارن اگه من جای مادرشوهرم بودم نگاهم بهش نمی کردم مادر ...

عزیزم من ک درجریان کامل نبودم پس جاریتون رفتاراش خیلی زشته ولی من کلی عقیده دارم فرق گذاشتن بده باعث شکرآب شدن روابط میشه