2777
2789
عنوان

دعوااااااا

141 بازدید | 25 پست

ای بابا میدونم اینو نباید بگم ولی حقیقته که بابای من بی عقله خانواده من در عهد لوق به سر میبرن بابامم میگه پنج شنبه که شد من زنگ میزنم به بابای شوهرت بگم پسر تو که این اخلاق داست گوه خورد اومد در خونه ما اتفاقا خیلی شوهرم پسر خوب و آقایی هزار بار خداراشکر میکنم که خدا اونو به من داد یک روز من و شوهرم دعوامون شد من حالمم خیلی بد بود گریه که کردم مامانم فهمید دعوامون شده رفته به بابام گفته بابام الان بهم گفت خوب اون روز اشکتو در اورد منم گفتم عیب نداره زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن بابام گفت ماشاالله به ما میگی ابله گفتم ما دعوا کردیم اشتی هم کردیم به شما هم ربطی نداره اصلازنشمم اختیارمو داره بزنه منو بکشه هیچ کس هیچی نمیتونه بگه شوهرم الان یک ماهی گیشه خونه ما نیومده به خاطر مامان و بابام ... بابام هی میگه ما احتیاجی به اون نداریم ولی نمیدونن روزگار میگردنه چطوری از دعوا جلوگیری کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی هی میخوان این دعوای ما دو تا را کش بدن به همه بگن مجبورم اینجوری جواب بدم

محترمانه تر عزیزم...پدر یک عمر زحمتتو کشیده....بعد یکی از راه نرسیده میگی اختیارمو داره

تموم میشه هر شبی...
به شما ربطی نداره و ابلهان و اختیارمو داره و....چیه؟ خاااااک تو سرت

شما جای من بودید چطوری میگفتید 

وقتی دائم شوهرتو فحش بده ،سر بیرون رفتن و خونه مادر شوهرم رفتن گیر بدن بهم ، جواب شوهرمو نده ،پول دایی شوهرمو ۴ ماهه قرض گرفته نداده، من نمیتومم باهاش جایی برم ولی خرج و مخارجم بر لهده شوهرمه این درسته واقعا

دو روز دیگه که دعواتون شد اومدی خونه بابات مطمئن باش دیگه پشتت وای نمیفته خیلی اشتباه کردی اونجوری حرف زدی باهاش اگه الان یبار حال شوهرتو می‌گرفت دیگه شوهرت جرئت نمی‌کرد باهات بد حرف بزنه در واقع بی عقل تویی نه اون طفلک

خب اگه اعتقاد داری (زن و شوهر دعا کنند ابهلن باور کنند )همون موقع با گریه نمیرفتی پیششون تا الان این ...

من پیششون نرفتم من تو اتاق خودم بودم ارومم گریه میکردمم مامانم فضولیش گل کرد

دو روز دیگه که دعواتون شد اومدی خونه بابات مطمئن باش دیگه پشتت وای نمیفته خیلی اشتباه کردی اونجوری ح ...

پدری که به من میگه بمیری هم برام مهم نیست به تخم پسرم انتظار ندارم پشتم وایسه

شما جای من بودید چطوری میگفتید وقتی دائم شوهرتو فحش بده ،سر بیرون رفتن و خونه مادر شوهرم رفتن گیر بد ...

زودتر برو سر خونه زندگی خودت....بیشتر این مسائل مال دوره ی عقده

تموم میشه هر شبی...