کتانژانت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1063 عنوان بچه ها یه سوال داشتم لطفا بیاین 44 بازدید | 9 پست بچه ها وقتی میرین دکتر پیام ویزیت دکتر میاد ؟ یعنی اسم دکترم پیامک میشه یا نه؟یا فقط وقتی دارو رو که از داروخانه میگیرین پیامک میاد ؟ وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰ قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪 1403/04/10 | 21:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ryain عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4562 برای من هردو البته به داروخانهش هم فک کنم بستگی داره دکتر ثابت تو شیراز گرفتم پیام اومد خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من داستانهای که در آخر زنها خودشان، خودشان را نجات میدهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️🔥
گل_نرگس_شمالی عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2602 نوبت ویزیت آنلاین بکیری اسم دکتر میاد در غیر اینصورت نمیاد..دارو رو فقط بخاطر کد رهگیریش پیام میاد دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
کتانژانت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1063 هیچکدوم چرا بیمه شما چیه ؟ تکمیلی یا تامین اجتماعی؟ وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰ قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
کتانژانت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1063 نوبت ویزیت آنلاین بکیری اسم دکتر میاد در غیر اینصورت نمیاد..دارو رو فقط بخاطر کد رهگیریش پیام میاد مطمئنی عزیزم ؟یعنی نمیزنه نسخه شما توسط دکتر فلانی ثبت شده ؟ببخشید زیاد سوال میپرسم شرمندتم ♥️🌷 وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰ قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
گل_نرگس_شمالی عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2602 مطمئنی عزیزم ؟یعنی نمیزنه نسخه شما توسط دکتر فلانی ثبت شده ؟ببخشید زیاد سوال میپرسم شرمندتم ♥️🌷 چرا دقیقا مینویسه نسخه شما توسط دکتر فلانی به کد رهگیری فلان ثبت شد دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
کتانژانت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1063 چرا دقیقا مینویسه نسخه شما توسط دکتر فلانی به کد رهگیری فلان ثبت شد باشه ممنون گلم وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰ قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
گل_نرگس_شمالی عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2602 باشه ممنون گلم قربون شما💐 دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»