2777
2789
عنوان

شروع زندگی

201 بازدید | 22 پست

خونمونو داریم تکمیل میکنیم بریم سر زندگیمون اما هیچ شوقی ندارم از بس شوهرم منت گذاشته و فوش بهم داده و تهمت زده دیگ شوقی ندارم واس اینک برم سر زندگیم

کسی شرایط مشابه منو داشته؟😞حس میکنم فقط منم ک خوشحال نیستم میخام برم سر زندگیم

اول اومد خاستگاری گف پول دارم عروسیه فلان لوازم فلان

عقد ک کردیم برادرش پشتش رو خالی کرد موند دست تنها 

اصلا ذوق ندارم برای هیچی هرچقدم درکش میکنم بدتره و طلبکار تر😞کسی هست مث من؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان تازه عروسا اکثرا همینن

با این شرایط گل و بلبل مگه میشه با دل خوش زندگیتو شروع کنی

هزینه جهیزیه و مراسم و خونه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حق داری😥 حال خوب که ازت دریغ کرده، وقتی فحش میده و تهمت میرنه تو چکار میکنی جوابش میدی یا نه؟

خوبی زیاد داره اما گاو‌صدمن شیر ده هست هیچکس عین من هواشو نداشته و کمکش نکرده هم خودم هم خانوادم اینقد ک خانوادم هواشو داشتن خانواده خودش نداشتن اخرشم هرچی میشه ب منو خانوادم فوشای ناموسی میده تهمت میزنه منم سعی میکردم جواب ندم اما سری اخر دیگ‌زدم ب سیم اخر و هرچی تونسم بارش کردم سه ساله عذابم میده دست گذاشت رو قران دیگ تکرار نکنه اما قسمش روهم شکوند نمیدونم چیکار کنم😭

خب عزیزم مشکلتو با خانوادت ذر میان بزار شاید یه راه حلی پیدا کنن

چقد دیگ ب بدبختا بگم اونام خسته شدن

ی بارم تا طلاق رفتم اما نذاشت

الانشم نمیذاره برم از خونشون میگ‌بری میام دنبالت هرجا ک یاشی 

میدونه اک برم جدا میشم ازش

دوسم داره

اما فوش میده فوشای ناموسی منم دیگ خسته شدم وامونده شدم

منم مثل تو بودم تو نامزدی خیلی اذیت کردکتک زد فحش داد تهمت زدهیچ وقت نمیبخشمش هیچ وقت ....

کتک نمیزنه اما فوش و‌تهمت هست بخداقسم پاک دارم زندگی میکنم اصلا کاری نمیکنم ک اذیت شه حتی ار علایقمم گذشتم ک دوس نداشته اما بازم تهمت میشنوم همش میگم زنایی ک خیانت میکنن این حرفارو نمیشنون

اونوقت شما چیکار میکردی؟هنوزم دارین زندگی میکنین؟

به نظرم از این اخلاقاش سرسری نگذر

سرسری نیس سه ساله هرکار میکنم درست نمیشه ی بارم تا طلاق رفتم نمیذاره

ی ادم وامونده و بدبخت شدم ک ن راه پس دارع ن راه پیش😞

چقد دیگ ب بدبختا بگم اونام خسته شدنی بارم تا طلاق رفتم اما نذاشتالانشم نمیذاره برم از خونشون میگ‌بری ...

خب عزیزم سعی کن قلقش دستت بیاری 

شوهر منم خیلی بد اخلاق بود مثل شوهر شما ولی من اونقدر در برابرش سکوت کرذم یا جوری حرف زدم ک اذیت نشه  الان اخلاقش خیلی فرق. کرذه خیلی خوب شده شما هم یه بار امتحان کن ببین چی میشه

الان تازه عروسا اکثرا همیننبا این شرایط گل و بلبل مگه میشه با دل خوش زندگیتو شروع کنیهزینه جهیزیه و ...

درسته اما اومد خاستگاریم شرایطش رو میگف منم میدونسم قبول کنم یا ن

اول اومدن خانوادش داداشش گفتن ما هستیم فلانیم

تا بله دادم داداشش ک دعوا درست کرد و رفت این موند تنهای تنها بدون کمک

منم محبور شدم بسازم با شرایطش

این ساختنه مهم نیس میسازم

اینک قدر نمیدونه ادمو اذیت میکنه

خب عزیزم سعی کن قلقش دستت بیاری شوهر منم خیلی بد اخلاق بود مثل شوهر شما ولی من اونقدر در برابرش سکوت ...

سکوت کردم مهربونی قربون صدقه محبت هرکاری 

اما انگار این ادم اصلا قلق نداره😞

شوهرشماهم فوش میداد بهتون؟ تهمت میرد؟

کتک نمیزنه اما فوش و‌تهمت هست بخداقسم پاک دارم زندگی میکنم اصلا کاری نمیکنم ک اذیت شه حتی ار علایقمم ...

ب منم خیلی تهمت میزد 

برادرش میگفت بخدا دختر مردم از بارون خدا پاک تره 

داداشم بدبینه 

آره نتونستم جدا شم بابام مخالف ازدواجم بود راه برگشتی نداشتم آره دارم زندگی میکنم