2777
2789

بابت آرمی بودنم تو این سایت بارها بله

ولی ادم از چیز خوب دست نمیکشه:))

برام مهم نیست حقیقتا

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

توی ذهنم مونده دیگه نمیدونم باهاش کنار اومدم یا نه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

هر روز تقریبا اینجوری میشم ولی اهمیت نمیدم توسط عزیزترین ادم های زندگیم هم تحقیر میشم 

مثلا امروز با پارتنرم بحثم شد گف تو مث گاوی که شیر میده ولی یهو لگد میزنه بهش و گند میزنه به همه چی‌.‌‌....

راستش دیگه واسم مهم نیست مگه من چقدر زنده ام ک بخوام ب حرف بقیه اهمیت بدم؟!

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

زندگیم همش تحقیر بود.از بچگی با خواهرم مقایسه کردن. چون میگفتن اون زیبا تره. من لاغر بودم و اون تپل. بعدم شوهر کردم شوهرم کتکم میزد و اینجوری تحقیر شدم جلوی خونواده اش.  جز حقارت چیزی از زندگی نصیبم نشد

بابت آرمی بودنم تو این سایت بارها بلهولی ادم از چیز خوب دست نمیکشه:))برام مهم نیست حقیقتا

چرا حرف یه عده اینجا انقدر برات مهمه که به منزله تحقیر میبینی ؟ اونا مطمئنا چیزی از رابطه ای که یه فن واقعی با اون فرد دارن رو متوجه نمیشن، هرچقدر هم که توضیح بدی از نظرشون بچگانه و احمقانه اس عزیزم

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

چرا حرف یه عده اینجا انقدر برات مهمه که به منزله تحقیر میبینی ؟ اونا مطمئنا چیزی از رابطه ای که یه ف ...

میدونی

الان همین تاپیک پربازدیده را ببین 

بدترین توهینارو کردن

میدونی ولی من ب خدا و کارما اعتقاد دارم

سپردم

سپردم بش:))

من از هیترا هیچ انتظاری ندارم

اون ارمیای افراطی کارو خراب میکنن

شوهرم چیه اخه

یعنی چی شوهرم

واقعا ابرو ریزیه

منم خیلی وقتا از رو شوخی میگم

ولی یسریا جدی گرفتن

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

زندگیم همش تحقیر بود.از بچگی با خواهرم مقایسه کردن. چون میگفتن اون زیبا تره. من لاغر بودم و اون تپل. ...

لعنت بهشون تحقیر کردن همون دل شکستنه امیدوارم کارماشوببینن

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
میدونیالان همین تاپیک پربازدیده را ببین بدترین توهینارو کردنمیدونی ولی من ب خدا و کارما اعتقاد دارمس ...

عزیزم مطمئنا اعضای بی تی اس سر به نی نی سایت نمیزنن که حرف چند تا خانم یا آقای اینجا واسشون مهم باشه تاثیری هم روی موفقیتشون نداره ، مطمئنا این رو هم دوست ندارن که فن هاشون خودشونو اینجوری عذاب بدن 

همه جای دنیا به شوخی سلبریتی رو میگن شوهرم یا زنم و رفتار این خانما یه خاطر این نیست به خاطر اینه که بعضی از آرمی ها واقعا وحشیانه حمله ور میشن به طرف 

عزیزم مطمئنا اعضای بی تی اس سر به نی نی سایت نمیزنن که حرف چند تا خانم یا آقای اینجا واسشون مهم باشه ...

وای واسم اصلا واسم مهم نیست ک اعضا چی فکر میکنن

اینکه هنوز مردم ما احترام ب عقایدو یادنگرفته ازارم میده

بله درسته متاسفانه بعضیا هستن یهو حمله میکنن

ولی خب نمیشه توهین کرد ب هرحال

وای واسم اصلا واسم مهم نیست ک اعضا چی فکر میکنناینکه هنوز مردم ما احترام ب عقایدو یادنگرفته ازارم می ...

من هم خیلی مورد قضاوت و تمسخر قرار میگیرم برای این موضوع حتی از طرف دوستام ولی واقعا مهم نیست برام این سبک مورد علاقه منه و به کسی ربطی نداره