2777
2789
عنوان

صابخونه های بی وجدان

191 بازدید | 13 پست

فقط وفقط به فکر خودشون هستن...اصلا اصلا رحم به هم نوعشون ندارن اخه یه زیر زمین مثله طویله سی چهل متری ارزش داره صدوبیست میلیون پول پیش و شیش تومن کرایه بدی 

آخه ما بدبختا از کجا بیاریم 

فکر کن شیش پول کرایه بریم سه تومن پول کرایه ماشین برای رفت و برگشت از سرکار...خب کسی که نهایتا ده تومن حقوقشه چه خاکی باید تو سرش بریزه ...هوا بخوره؟؟دیگه پولی نمیمونه که حتی مایحتاج زندگیشو بخره...

پس فردا همه این مال دنیا رو میخواین بزارین واسه وارث و دست خالی برین اون دنیا ...آخه اینهمه حرص و طمع دارین واسه چی...یعنی باید تمام خرج ومخارج زندگیتون رو از یه مستاجر بدبخت تامین کنین...ای خداااا خودت رحم کن کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر طوری شده یه سوییت همین طوری جمع کن وام بگیر تا چندسال دیگه بخر بعد بزرگترش کن

من دارم از همسرم جدا میشم انقدر پول ندارم که بتونم حتی یه زیر زمین اجاره کنم چجوری سوئیت بخرم فکر کنم هیچ وقت نتونم عزیزم 

من دارم از همسرم جدا میشم انقدر پول ندارم که بتونم حتی یه زیر زمین اجاره کنم چجوری سوئیت بخرم فکر کن ...

منم اینطورم ی خونه خریده بودیم ب زور چون خودم پول داده بودم سه دونگ گرفتم حالا میخوام جدا بشم دوباره بفروشم

خونه خریدنم همچین تحفه نیس ولی میتونی من خودم با صد تومن رفتم شهرستان آپارتمان پیش خرید کردم بعد اونو فروختم با وام اومدم شیراز خریدم 

منم اینطورم ی خونه خریده بودیم ب زور چون خودم پول داده بودم سه دونگ گرفتم حالا میخوام جدا بشم دوباره ...

شهرستانا خب خونه ارزونتره اما من تو غربت نمیتونم زندگی کنم دق میکنم از وقتی چشم واکردم اینجا بودم خانواده امم اینجان ...نمیدونم به کجا میرسیم اخر با این همه گرونی واقعا زندگی خیلی خیلی سخت شده😔

من دارم از همسرم جدا میشم انقدر پول ندارم که بتونم حتی یه زیر زمین اجاره کنم چجوری سوئیت بخرم فکر کن ...

سلام عزیزم اگه وایت مقدوره سمت مارلیک کرج که به تهران خیلی نزدیکه بگرد دنبال خونه واحدهای کوچیک خیلی ارزونتره 

و اینکه خب صابخونه هم سرمایه زندگیش خونست و کل زندگیشو تلاش کرده برای اون واحد ایشالا خدا کمکت کنه

سلام عزیزم اگه وایت مقدوره سمت مارلیک کرج که به تهران خیلی نزدیکه بگرد دنبال خونه واحدهای کوچیک خیلی ...

گلم میدونم صابخونه هام نمیگم که همینجوری در راه خدا مجانی خونه هاشونو بدن مستاجر بشینه میگم یه کم هوای ماهارم داشته باشن یه تخفیف بدن جای دوری نمیره مثلا من به خانومه گفتم شیش تومن برام سنگینه اگه قبول کنین ماهی پنج تومن دعاتون میکنم کلی خواهش تمنا اما قبول نکرد حالا خونش یه زیر زمین چهل متری بود که زیادم جالب نبود...چی بگم زمونه اس دیگه این روزا کی دلش به حال دیگری میسوزه ..توکل بخدا کرج که نه فکر کنم دوباره باید همین حومه تهران بگردم جایی پیدا کنم