2777
2789
عنوان

پسوریازیس صدف

51 بازدید | 6 پست

خانوما همسر من دچار این مشکل شده، هر سری یه تیگه ی کوچیک از بدنش رو درگیر میکنه. الان جلوی موهاشه و داخل بینی و دوتا آرنجش. کسی بوده این مشکلو ریشه ای حل کرده باشه؟؟ توروخدا دریغ نکنین اگه میدونین. اگه درمان طب سنتی یا اسلامی هم میدونین بگین

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

از این وحشتناک ترش رو دیدم که کامل تمام بدن را درگیر کرده بود بعد از 2 سال با طب سنتی و داروی گیاهی خوب شد. شکر خدا الان حدود یک سال هست که دیگه اثری ازش نیست. 

برو دکتر گیاهی مطمئن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

از این وحشتناک ترش رو دیدم که کامل تمام بدن را درگیر کرده بود بعد از 2 سال با طب سنتی و داروی گیاهی ...

توروخدا دکتر کی بوده؟

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا دکتر کی بوده؟

من اصفهان هستم. شما کجایی؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ساری

عزیزم متأسفانه دکتر یکی از شهرهای اطراف اصفهانه. 

برادر من تمام بدنش حتی روی سر و کف دست و پا پر از لکه های پسوریازیس بود. خیلی وحشتناک. هر چقدر دکتر رفت فایده نداشت ولی پیش این دکتر گیاهی رفت و شکر خدا در عرض دو سه ماه کاملاً خوب شد. 

عزیزم شما هم به دکتر گیاهی خوب سراغ بگیرید و برید پیشش.