2777
2789

سال دیگ کنکور داریم و رفیقم(مثل آبجیم دوسش دارم) وارد ی رابطه عاشقانه شده و.. من نگرانشم که نکنه ذهنش درگیر شه و نتونه درست تلاش کنه از طرفیم آقا خیلی بزرگتر از دوستمه میگم نکنه قصدش سواستفاده از احساسات و عواطف .... درسته به من مربوط نیست ولی وقتی عزیزتون ی راه اشتباه رو پیش گرفته چطور نگرانش نباشم تو این دوره زمونه‌ای که نمیشه به کسی اعتماد کرد🙂

چو ایران نباشد تن من مباد،بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨ زرتشتی‌ام🤍(اشو زرتشت✨)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو از رفیقت جدا کن تلاشتو بکن

رفیقتم یا شما رو میبینه انگیزه میگیره

یا سرش به سنگ میخوره میمونه پشت کنکور تاششو میکنه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

تا وابسته نشده بهم بزن سال کنکور رابطه بدترین چیزه .. 🥲💔🔪

آخه هرچی بهش میگم میگه این ی احساس دیگه‌س😐

فقط سه روزه اونو دیده اونم برای اولین بار اگه واقعا مشکلی پیش نیاد براش و خوشبخت شن خوبه ولی این آقا....

ببین اگه حرفی بزنی احتمالش هست تو آدم بده بشی مثلا بگن فلانی حسودی میکنه که میگه جدا شو و...

پس مستقیما نگو بهش

اگه خواستی چیزی هم بگی بگو حواست باشه رو تموم ابعاد زندگیت تاثیر نذاره نمراتت افت نکنه تو این سال حساس کنکور

و زود اعتماد نکن آسیب ببینی و اینا

خلاصه مستقیم نگو جدا شو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آخه هرچی بهش میگم میگه این ی احساس دیگه‌س😐فقط سه روزه اونو دیده اونم برای اولین بار اگه واقعا مشکلی ...

فعلا عشق چشم و گوششو بسته .. ولش کن بعد فک میکنه تو حسودی میکنی ..🥲

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

ببین اگه حرفی بزنی احتمالش هست تو آدم بده بشی مثلا بگن فلانی حسودی میکنه که میگه جدا شو و...پس مستقی ...

نه بخدا اگه حسودی کنم... نگرانشم همین

من با دوستم راجب رابطه‌اش صحبت می‌کردم خدا شاهده که از رو حسادت نبود بیشتر نگرانش بودم صلاحش رو می‌خواستم

پسره برمی‌داشت به دوستم میگفت اون حسادت میکنه

خلاصه تو اینجوری موقعیت‌ها احتمالش هست تهش تو آدم بده شی واسه همین میگم مستقیم چیزی نگو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من با دوستم راجب رابطه‌اش صحبت می‌کردم خدا شاهده که از رو حسادت نبود بیشتر نگرانش بودمپسره برمی‌داشت ...

موافقم باهاتون،مرسی بابت گفتن تجربتون❤️