لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
آخرشم نفهمیدم چی شد که مادر شوهرا انقدر عروسا اذیت میکنن
لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تاپیک بغلی حرفش بود . من اصلاصداشون نمیکنم وایمیسم نگاهم کنن حرفمو میزنم . البته دو سه باری که لازم بوده از قول بچه هام که میگن مامان جون بابا جون اینجوری صداشون کردم .
تاپیک بغلی حرفش بود . من اصلاصداشون نمیکنم وایمیسم نگاهم کنن حرفمو میزنم . البته دو سه باری که لازم ...
منم به پدر مادر نامزدم میگم مامانی و بابایی ولی خب میگم یه وقت بد نباشه؟
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
پدرشوهرم رو به فامیلی صدا میکنم ، هنوز عقد نکردیم ولی یبار کشیدم کنار گفت من دوست دارم بهم بگی بابا ...
باید بگی تا عادت کنی اولش سخته