2777
2789

مثلاً به مادر شوهر و پدر شوهرتون چی میگین؟

یا خواهر شوهرتون؟

و اینکه همسرتونو لوی جمع چطوری صدا می‌کنید؟

مثلاً از الفاظ عاشقانه استفاده می‌کنید؟

و رابطه‌تون چطور با خانواده همسر؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

قوم تار تار

😂😂😂

آخرشم نفهمیدم چی شد که مادر شوهرا انقدر عروسا اذیت می‌کنن

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر همسرم داده

برادر شوهرام آبرا (داداش)

خواهرشوهرام ابجی

جاری ها براژن (زنداداش)

همسرمو اسمش +گیان

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

سعید جاااااااان مهربون باشم سعید جااااان عصبانی باشم سعید جااااااااااان لحنش فرق داره

دقیقاً با همین لحن‌هایی که گفتی خوندم😂😂

تاپیک بغلی حرفش بود . من اصلاصداشون نمیکنم وایمیسم نگاهم کنن حرفمو میزنم . البته دو سه باری که لازم ...

منم به پدر مادر نامزدم میگم مامانی و بابایی ولی خب میگم یه وقت بد نباشه؟ 

حاجی 

حاج خانم 

بقیه هم اسمشون 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
پدرشوهرم رو به فامیلی صدا میکنم ، هنوز عقد نکردیم ولی یبار کشیدم کنار گفت من دوست دارم بهم بگی بابا ...

باید بگی تا عادت کنی اولش سخته