2777
2789
عنوان

لکه پوست

131 بازدید | 6 پست

سلام من برای جای جوشام به دکتر پوست مراجعه کردم یه ژل شستشو و یه آب رسان داد سه روز صبح و شب استفاده كردم بعد متوجه شدم پوستم تیره تر شد برای یه بار شستم و آبرسان نزدم یکنار لب هام شروع کرد به پوسته انداختن و خشکه شدن آبرسانه رو زدن فایده نداشت ویتامین آ د زدم ، کرم زدم اما هنوز همون جوره تازه شبیه لکه سیاه شده 

لطفاً اگه کسی میدونه چطور میتونم لکه سیاه را از بین ببرم بهم بگه؟

منظورت دور لبته؟

ابرسانت چیه؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهدرماپیتیک

این آبرسان رو خواهر منم میزنه و مشکل خاصی براش پیش نیومده

اگ از خشکیه بالم لب بزن

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

خشکی مسئله من نیست میگم تیره شده انگار که دو تا لکه سیاه روی صورتمه

عزیزم میدونم، میگم ک ممکنه همون لک ها ناشی از خشکی باشه و یا تحریک شدن پوست، چون برا خودم پیش اومده 

ب همون دکترت اگ تونستی مراجعه کن 

سلام ببخشید سوال

به کار فروش آنلاین علاقه دارید؟

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز