2777
2789
عنوان

بال مرغ

424 بازدید | 14 پست

بال مرغ رو چطور بپزم؟؟؟شوهرم میگ آبپز کن ولی خودم دوست دارن تو توستر بپزم....الان میشه بذارم مزه دار شه ۱ ساعت بعد بزارم تو توستر بپزه؟؟؟چقدر زمان میبره؟؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابپز بده

بال رو با زعفرون و پیاز و فلفل دلمه و فلفل سیاه و نمک ک پاپریکا و ابلیمو و سس  و روغن زیتون مزه دار کن بعد بزار تو توستر

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ابپز بدهبال رو با زعفرون و پیاز و فلفل دلمه و فلفل سیاه و نمک ک پاپریکا و ابلیمو و سس و روغن زیتون ...

چقدر زمان میبره؟؟به شام امشب میرسم؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چقدر زمان میبره؟؟به شام امشب میرسم؟؟

اگه دیر شام میخرین اره.

من تو فر درست میکنم حدودا ۵۰ دقیقه میزارم توستر ندارم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

من یکم اب میریزم ادویه هم بهش میزنم یکم پیاز هم خلالی میکنم زعفرون هم میزنم 

بعد ک پخته شد ب روغن  میاد یکم کره میریزم سرخش میکنم عالی میشه امتحان کن 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اگه دیر شام میخرین اره.من تو فر درست میکنم حدودا ۵۰ دقیقه میزارم توستر ندارم

بعد چقدر بذارم تو مزه بمونه؟؟؟ببخشید زیاد میپرسم؟

الان بریز تو طرفی که میزاری تو توستر ،یکم آبلیمو ،زعفرون ،نمک و فلفل و چند ق روغندزیتون و پودر سیر بریز و خوب بالها رو باهش مخلوط کن یک پیاز درشت هم خلال کن روش . یک فویل بکش روش بعد یکساعت بزار تو فر . روی فویلت هم چندتا سوراخ کن بعد یکم ( بسته به دمای توسترت ) طرف رو دربیار و امتحان کن اگر بالها پخته بود فویل رو بردار و دوباره بزار خوب کبابی بشه . نمک وآبلیمو و فلفشم بچش 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
بعد چقدر بذارم تو مزه بمونه؟؟؟ببخشید زیاد میپرسم؟

هرچی بیشتر بزاری بهتره