2777
2789
عنوان

مادرم خیلی غیر قابل تحمله برام

189 بازدید | 11 پست

هر سری میاد خونمون من یه دعوا باهاش میکنم نمیتونم جلو خودمو بگیرم خیلی ناراحتم.ولی در کل تا میشینه از همه چی من ایراد میگیره از بچه داریم از خونه داریم از تک تک وسایل خونم.یه وقتا یه حرفایی میزنه ها مثلا ازدواج دوم کرده زنگ زده میگه من تو این سن بچه دار نمیشم بچتو بده به من و شوهرم.انگار بچه ی من عروسکه.میاد خونم غذاشو با خودش میاره چای با خودش میاره میگه شماها ندار هستید.آبرومو جلو شوهرم برده.هرچی هم میگم بهش از رفتاراش دست بکشه بد و بیراه میگه.البته که دلسوزی خودشم داره مثلا هرچندماه یه بار طلا برای دخترم میخره ولی دست خودم نیست کارا و حرفاش غیر قابله تحمل برام.چیکار کنم؟راه حلی دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم منم به شکل دیگه ای منو اذیت میکنه.سعی میکنم بیخیال باشم. ولی خیلی سخته.

منم خیلی سعی میکنم.هردفعه میاد مدام به خودم میگم آروم باش ولی تهش به دعوا ختم میشه

دلم میسوزه براش دلم میخواد باهاش مهربون باشم ولی امان از حرفا و رفتاراش

منم خیلی سعی میکنم.هردفعه میاد مدام به خودم میگم آروم باش ولی تهش به دعوا ختم میشهدلم میسوزه براش دل ...

مامان من خیلی سرم منت میذاره. از همه چی بهم کم میده. من خیلی توقع ندارم ولی مگه چنتا بچه داره. تازه دستشم خیلی بازه. 

خداروشکر منم به اندازه خودم دارم ولی دیگه جهیزیه و سیسمونی رسمه. یا من چندبار جراحی شدم چی میشه دستمو بگیری. همه خوشی هام زهره خواهر. 

الهی نگاهی
عزیزم واقعا مادر خوب نعمته

اره واقعا

در حقم خوبی زیاد کرده ولی چند ساله حس میکنم دوستم نداره. تازه منو با کلی دعا باردار شد. کاش مادرا همیشه بچشونو مث روزای اول دوست داشته باشن.

الهی نگاهی