2777
2789
عنوان

کرم سفید کننده

721 بازدید | 10 پست

کسی ازکرم گلدن پریل یا فایزه یا کرم لاکچری کویین استفاده کرده ؟

میخام استفاده کنم 

والا هرچی محصول خوب میزنم روز به روز پوستم بدتر میشه هی میگم این محصول خوب و بزنم ببینم چطور میشه میبینم نه بابا دارم سیاه تر کدر تر و زشت تر میشم 

به جاش خواهر شوهرم از همینا میزنه پوستش عین آیینه است 

تو جوونی زشت و پر لک و سیاه باشم که پوستم خراب نشه 🥹

خو همین الانشم خراب دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوستت رو اول از همه باید با شوینده مناسب تمیز کنی بعد سرم ویتامین سی بزنی شبا قبل خواب و بعد هم مرطوب کننده و اب رسان تا شفاف و تمیز بشه البته اگه جوش نداری

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

من چند روزه از بیو اکوا استفاده میکنم .نمی‌دونم محصولاتش خوبه یا نه

اون در حد اینام نیست 

بیواکوا اشغال خالص اگه توش آب هم گذاشته باشن از چین تا اینجا با حساب هزینه گمرک و کوفت و زهرمار اینقدر مفت در نمیاد 

پوستت رو اول از همه باید با شوینده مناسب تمیز کنی بعد سرم ویتامین سی بزنی شبا قبل خواب و بعد هم مرطو ...

عزیزم به خدا من سالهاست که روتین دارم تقریبا از بیست سالگی 

بهترین و به روز ترین محصولاتم استفاده کردم 

پوستم گندمی روشن بود الان انگار سیاه سیاه 

هرچی میزنم تاثیر ندارع 

ی قسمت‌هایی تیره تر انگار ملانین جمع شده 

من از بهترین و گرون قیمت ترین محصولات پوستی استفاده کردم

لاکتیک اسید ها 

ویتامین سی نه مارکتی معمولی بلکه مارگارین گرون و خوب خارجی بالای سه تومن دوسال پیش گرفتم به خدا پوستم بدتر شده 

گلایکولیک اسید 

تونر شوینده 

سرم آبرسان مرطوب کننده ازلاییک اسید 

ضد آفتاب های گرون 

محصولات کره ای جواب نمیده رو من 

الان کرم شب و روز لاکچری کویین گرفتم یک و هفتصد اونم انگار آب میزنم 

خسته شدم چقدر باید هزینه کنم 

دکتر هم رفتم 

اون در حد اینام نیست بیواکوا اشغال خالص اگه توش آب هم گذاشته باشن از چین تا اینجا با حساب هزینه گمرک ...

نمی‌دونم والا تا حالا نگرفتم خونه یکی از نرم کننده استفاده کردم سبک بود دیگه خریدم با آب رسانش نمی‌دونم خوبه یا نه

پوستت رو اول از همه باید با شوینده مناسب تمیز کنی بعد سرم ویتامین سی بزنی شبا قبل خواب و بعد هم مرطو ...

مارگارین اشتباه تایپ بود منظورم مارکای گرون و معروف 

مث کلارنس 

مث کیلز مث بادیشاپ اوردینری 

کلینیک لانکوم اصن الان خاطرم نیست فقط من همه چی و ی تستی کردم 

سام بای می 

بیوتین آف جوسان و۰۰۰۰

ولی اونایی ک اشغال میزنن خیلی دوستشون بهتر از من 

عزیزم به خدا من سالهاست که روتین دارم تقریبا از بیست سالگی بهترین و به روز ترین محصولاتم استفاده کرد ...

روش های کلینیکی مثل کربوکسی تراپی برو پس بنظرم

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

روش های کلینیکی مثل کربوکسی تراپی برو پس بنظرم

اونام مث کرم های پاکستانی مقطعی یعنی تا انجام بدی ی دوره خوب 

دایمی نیست 

کرم پاکستانی ام همین دیگه 

اونایی ک میزنن و مراقبت میکنن پوستشون خراب نمیشه ولی تا بزنن سفیدن خوشگلن نزنن پوستشون مث قبل میشه 

من مشکلم این ک پوستم خوب بود یهو اینجوری شد 

ی لایه مشکی رو پوستم پخش شده ک انگار کاغذ زباله انداختن رو پوستم هرچی میزنم جذب نمیشه 

این سری کرم کانگورو گرفتم گفتم ببینم چطور میشه 

به خدا من خسته شدم 

از بس هزینه کردم کاش جای اینهمه پول محصول آرایش ی طلایی چیزی می‌خریدم