2821
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

117 بازدید | 12 پست

یه نفر از دیشب تا الان نزدیک 6-7 بار زنگ زده به من.اولین بار که برداشتم مرده گفت زنگ زده بودی؟شمارت رو گوشیم افتاده .گفتم اشتباه گرفتی و بازم حرفشو تکرار میکرد.چک کردم دیدم اصلا تا به حال به همچین شماره ای زنگ نزده بودم.دیشب ساعت 11، 3 بار زنگ زد امروز هم 3-4 بار.از تو مخاطبین هم بلاکش کردم اما بازهم میتونه زنگ بزنه و حتی امروز با وجود اینکه بلاک بود تونستم جواب تلفنش رو بدم.

کسی میدونه باید چیکار کنم و چرا اینجوریه؟؟؟؟تورو خدا بگین :((

ممنون میشم من رو در تاپیک های کتاب تگ کنین❤✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی چی مسدودش کردی باز باهمون شماره بهت زنگ میزنه مگه میشه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

گفتم.مسدود کردم باز هم میتونه زنگ بزنه و ول نمیکنه

جواب نده پس. مسدود نشده دوباره برو نگاه کن ببین رفع مسدودیت نزدی یه وقت

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

بده شوهرت یا پدرت جدی جواب بده تا بیخیال شه

پدرم امروز صبح بهش زنگ زد. اینجور که متوجه شد مغازه لباس داره و گفت اگه دوباره تماس گرفته شد بگو شمارتو حذف کنن یه همچین چیزی. ولی وقتی امروز جواب دادم فقط گفت سلام خوبی؟ بعد گفتم بفرمایین یه چند لحظه بعد گفت بعدا زنگ  میزنم و قطع کرد:/

یعنی چی مسدودش کردی باز باهمون شماره بهت زنگ میزنه مگه میشه

اره خیلیییی عجیبه برام :( اکانت هاشو هم چک کردم هیچی نداشت.نه تلگرام نه بله نه ایتا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792