2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 30 پست

عزیزم بقول استاد دوران کارشناسی مون آدمی یک موجود انعطاف پذیره 

زود به شرایط عادت میکنه 

هنوز چون تازه عروسی به شرایط عادت نکردی 

کم کم عادت میکنی مطمین باش 

و اینکه زود زود به شهر خودت سر بزن تا دلتنگی ت کمتر شه

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش میدونسی میخوای بعد ازدواج بری اونجا؟چرا قبول کردی خب زوده فعلا دوماه باش عادت میکنی ،

عادت نمیکنم از اینجا بدم میاد حوصلم سر میره هیچ جا نیست بری میخام برم از اینجا شوهرم هر کاری میکنم نمیاد

به نظرت با دعا نمیشه؟

میدونستم به من گفته بود میریم یه شهر بزرگ نه اینجا بعد خاستگاری ک جواب دادم زد زیر حرفش

عجب بهش فشار نیار فعلا بزار یه کم بگذره ببین چی میشه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

اگه برات مهمه با همسرت صحبت کن شاید راضی بشه آخه تازه ازدواج کردی ، یه کم صبر کن همسرتون راضی کن برگ ...

صحبت میکنم نمیاد اون تا صد سالم نمیاد واسه همین میپرسم با دعا راضی نمیشه؟

عادت نمیکنم از اینجا بدم میاد حوصلم سر میره هیچ جا نیست بری میخام برم از اینجا شوهرم هر کاری میکنم ن ...

چرا هر چی میشه سریع میگی طلاق 

مگه زندگی بچه بازیه🥲🥲

منم همسن تو هستم  و متاهلم 

اگر با عشق ازدواج کردی خب دیگه با شرایط همسرت هم کنار میای 

من خودم شیرازی ام شوهرم کورده 

به خاطر شوهرم اومدیم کرمانشاه زندگی میکنیم 

چند بار بهش گفتیم بریم شیراز زندگی کنیم دوری از خانواده برام غیر قابل تحمله 

میگه من خونه و زندگیم و کارم همش همین جا هست نمیتونم 

دیگه به خاطر شوهرم میمونم 

چرا هر چی میشه سریع میگی طلاق مگه زندگی بچه بازیه🥲🥲منم همسن تو هستم و متاهلم اگر با عشق ازدواج کر ...

اگه یه شهر بزرگ بودم عادت میکردم دوری از خانواده رو 

من از شهر بزرگ اومدم اینجا به خاطر همینه نمیتونم بمونم فرهنگشون تو هر چی دخالت میکنن حرف درست میکنن آدم بدون چادر میره بیرون حرف در میارن بد نگاه میکنن

اگه یه شهر بزرگ بودم عادت میکردم دوری از خانواده رو من از شهر بزرگ اومدم اینجا به خاطر همینه نمیتونم ...

خیلی بچه ای وبه رشد عقلی نرسیدی

طفلی شوهرت چقدر دلم براش سوخت 😢

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اگه یه شهر بزرگ بودم عادت میکردم دوری از خانواده رو من از شهر بزرگ اومدم اینجا به خاطر همینه نمیتونم ...

منم تو روستا های کرمانشاه هستم 

والا اینجا هم همین جوریه 

پامو از خونه میدارم بیرون

همه زنا پچ پچشون شروع میشه 

ولی خب یه درصدم برام مهم نیست 

شوهرتو دوست داری !؟

اگر دوسش داری دیگه اعصاب خودتو با این چیزا خرد نکن همین فوری هم اسم طلاق نیار تو زندگیت 

منم تو روستا های کرمانشاه هستم والا اینجا هم همین جوریه پامو از خونه میدارم بیرونهمه زنا پچ پچشون شر ...

چقدر عاقل وپخته ای افرین به مادری که چنین دختری تربیت کرده  

خوشبت وعاقبت بخیر بشی

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔