2777
2789
عنوان

فرق عروسی گرفتن برای پسرا

276 بازدید | 27 پست

شوهر من با باباش شریکه وقت عروسیمون گفتن فقط یه جشن ساده میگیریم منم خیلی بهشون گفتم یه عروسی بزرگ دلم میخواد ولی کسی گوش نداد شرایط مالیشون خیلی خوبه الان خانواده شوهرم میگن بخوایم واسه این یکی پسرشون عروسی بگیرن عروسی بزرگ میگیرم در صورتی که تماااام کارشون شوهر من انجام داده و اون یکی برادر شوهرم اصلاااا حتی یه بار نشده یه لیوان براشون جا به جا کنه میخوام بدونم الان چرا فرق میزارن و چه واکنشی نشون بدم به نظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی چون تغییری در برنامشون جز اینکه از چشمشون میفتی ایجاد نمیشه 

از پولاشون لذت ببر 

عروسی مگه مهمه بزرگ و کوچکی 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

میخوای آدم بده بشی؟

نهایت از شوهرت بخواه برات یه سرویس طلا بخره 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

ملکه نمی‌شناسیم از کجا بدونیم چرا فرق میزارن 

بزن تو سر همسرت،بگو قبول نکنه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
مثل جاری من نباشاونموقع پول نداشتن شاید شرایط نداشتن الان دارن

داشتن اگه نداشتن گیر نمیدادم واقعا یا ارزش من واسشون کمه یا ارزش اون یکی پسرشون از شوهر من براشون بیشتره که اینجوری میکنن

مثل جاری من نباشاونموقع پول نداشتن شاید شرایط نداشتن الان دارن

اره اینم حرفیع دقیقا زمان جاری بزرگم که هفت سال پیش بود جشن بزرگ گرفتن وشمش طلا سرویسو همه چی براش گرفتن چون داشتن زمان من ک من اصرار داشتم جشن نباشهیه جشن کیک گرفتن نصف هزینه عروسیم شوهرم داد بقیشو پدرشوهرم دادم کادو هم ندادن همون کادو عروسیم من دوست داشتم مسافرت خارج از کشور برم ،😁ولی خداروشکر الان راضیم