2777
2789
عنوان

شکل تخمک

238 بازدید | 11 پست

می‌دونین شکل تخمک سالم چجوریه؟ امروز روز ۱۳ سیکلمه درد خفیف زیر شکم دارم سونو کردم گفت سمت راست فولیکول ۱۷.۳ داری که شکلش بیضی هستش و امکان داره آزاد شده باشه اما احتمالش کمه 🥲 مگه تخمک گرد نیس پس چرا بیضی بود؟ میشه با فولیکول ۱۷ باردار شد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان، من الان سرچ زدم درباره تخمک بیضی، نتیجه ای پیدا نکردم. اما درباره تخم مرغ با شکل های نامتعارف، نوشته بود، تغذیه کم و نامناسب و استرس

شاید درمورد آدمها هم همین باشه یا چیزایی شبیه به این

اسی جان، من الان سرچ زدم درباره تخمک بیضی، نتیجه ای پیدا نکردم. اما درباره تخم مرغ با شکل های نامتعا ...

حالا چرا تخم مرغ سرچ کردی 🥲

آره این مدت استرس وحشتناکی داشتم امیدوارم بخاطر اون نباشه و برا تخمک گذاری باشه 😭

حالا چرا تخم مرغ سرچ کردی 🥲آره این مدت استرس وحشتناکی داشتم امیدوارم بخاطر اون نباشه و برا تخمک گذا ...

تخم مرغ سرچ نکردم، 

زدم تخمک بیضی شکل، 

تو صفحه تصاویر، تخم مرغ اومد

رفتم تو پیجش خوندم، دلایل زیادی نوشته بود، که بنظرم دو تا دلیلش، با ما آدم ها جور درمیومد.

۱.حذف هرگونه استرس: شامل غصه، اندوه، ناراحتی، فکر و خیال۲. خوابیدن قبل ساعت ۱۰ شب ۳. تغذیه سالم و حذ ...

تغذیه م سالمه اما یه هفته بود که کارم گریه بود فکر میکردم تومور مغزی دارم دو روزه فهمیدم نگو به فولیک اسید حساسیت دارم 😭😂 ایشالا که تخمک گذاری موفقی داشته باشم 🥲😂😭

تغذیه م سالمه اما یه هفته بود که کارم گریه بود فکر میکردم تومور مغزی دارم دو روزه فهمیدم نگو به فولی ...

آره استرس خیلی بازدارنده هست عزیزم. من خودم وقتی استرس رو حذف کردم، باردار شدم. باور کن

آره استرس خیلی بازدارنده هست عزیزم. من خودم وقتی استرس رو حذف کردم، باردار شدم. باور کن

ایشالا منم به زودی نینی دار شم 😭 چشم سعی میکنم از امروز استرس نداشته باشم