2777
2789
عنوان

کسایی ک زبان روسی خوندن بیان

3475 بازدید | 17 پست

خیلی سخته زبان روسی؟

میگن یادگیری و همه چیزش خیلی زمان میبره 

اگه میشه اطلاعاتی بدین راجبش

میخوام زبان دوم انتخاب کنم..

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اون رو تموم کن بعد

ینی انقد سخته؟..

البته حرف تو ام درسته ادم قاطی میکنه اونطوری

ولی میگم حداقل تا اونموقع چند ترم برم 

حدودا تا اونموقع بعضی لغات و شمارش و حروف الفبا رو یاد بگیرم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

سلام

من نخوندم هم اتاقیم رشته اش زبان روسی بود بله خیلی سخته  علارغم اینکه ترم آخر بود ولی میگفت کامل مسلط نیستم وسخته... ولی بستگی به خود ادم داره، منم یه مدت میخواستم یاد بگیرم... 

اگه به عنوان رشته ی دانشگاهی میخوای انتخابش کن پیشنهاد میکنم این کارو نکنی. 

سلاممن نخوندم هم اتاقیم رشته اش زبان روسی بود بله خیلی سخته علارغم اینکه ترم آخر بود ولی میگفت کامل ...

چن سال بود میخوند؟

هر روز تمرین میکرد؟ شاگرد زرنگی بود یا ن؟

چون بستگی داره طرف چطور درس بخونه تو کلاس منم ۴.۵ نفر هستن اصن تو سطح ما نیستن

سلاممن نخوندم هم اتاقیم رشته اش زبان روسی بود بله خیلی سخته علارغم اینکه ترم آخر بود ولی میگفت کامل ...

رشته دانشگاهی ک انتخاب نمیکنم چون کلا نمیخام دانشگاه برم

میخوام مترجم شم میخوام با توجه ب بازارکار و اینکه کدوم زبان مورد توجهه 

اونو بخونم

از زبان انگلیسیم ۲ سال مونده تموم کنم

بعد اگه درتوانم بود یه زبان دیگ یاد بگیرم ..

به نظرم هر زبانی رو اگه علاقه داشته باشی بهش یادگیریش آسونتر از بقیه است برات

حق با توئه

ولی اینم هس ک ادم هرچقد دیر تر وارد یه حرفه ای شه انجام دادنش سخت تر میشه ب خصوص زبان

من از ۱۲ سالگی شروع کردم با اینکه یه بار بچگی چن ترم رفتم 

و بازم سختی های خودشو داره زبان

یا روسی میخونم یا کره ای 

ب غیر اینا ب زبان دیگه ای جذب نمیشم

چن سال بود میخوند؟هر روز تمرین میکرد؟ شاگرد زرنگی بود یا ن؟چون بستگی داره طرف چطور درس بخونه تو کلاس ...

ترم اخر کارشناسی بود، دانشجوی بهشتی بود ودرس خون البته اینم بگم خودش راضی نبود وخیلی علاقه ای نداشت. 

بله تو اتاق قبلی چهار نفر ادبیات فرانسه میخوندن ولی سطح هاشون فرق داشت واونایی که با رتبه ی بهتری امده بودن بیشتر مسلط بودن، علاقه خیلی خیلی مهمه اگه نباشه زبان خوندن عذابه... 

حق با توئهولی اینم هس ک ادم هرچقد دیر تر وارد یه حرفه ای شه انجام دادنش سخت تر میشه ب خصوص زبانمن از ...

اپ دولینگو داری؟به نظرم خیلی کاربردیه، میخوای دانلودش کن بعد زبان روسی رو انتخاب کن،  یه قسمت داره حروف الفبا که تلفظ همه حروف رو گذاشته و کلی هم سئوال میاره تا الفبا رو یاد بگیری 

یه امتحانی بکن ببین خوشت میاد یا نه، باز هر طور خودت صلاح میدونی