ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نخوندم هم اتاقیم رشته اش زبان روسی بود بله خیلی سخته علارغم اینکه ترم آخر بود ولی میگفت کامل مسلط نیستم وسخته... ولی بستگی به خود ادم داره، منم یه مدت میخواستم یاد بگیرم...
اگه به عنوان رشته ی دانشگاهی میخوای انتخابش کن پیشنهاد میکنم این کارو نکنی.
چن سال بود میخوند؟هر روز تمرین میکرد؟ شاگرد زرنگی بود یا ن؟چون بستگی داره طرف چطور درس بخونه تو کلاس ...
ترم اخر کارشناسی بود، دانشجوی بهشتی بود ودرس خون البته اینم بگم خودش راضی نبود وخیلی علاقه ای نداشت.
بله تو اتاق قبلی چهار نفر ادبیات فرانسه میخوندن ولی سطح هاشون فرق داشت واونایی که با رتبه ی بهتری امده بودن بیشتر مسلط بودن، علاقه خیلی خیلی مهمه اگه نباشه زبان خوندن عذابه...
حق با توئهولی اینم هس ک ادم هرچقد دیر تر وارد یه حرفه ای شه انجام دادنش سخت تر میشه ب خصوص زبانمن از ...
اپ دولینگو داری؟به نظرم خیلی کاربردیه، میخوای دانلودش کن بعد زبان روسی رو انتخاب کن، یه قسمت داره حروف الفبا که تلفظ همه حروف رو گذاشته و کلی هم سئوال میاره تا الفبا رو یاد بگیری
یه امتحانی بکن ببین خوشت میاد یا نه، باز هر طور خودت صلاح میدونی